{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Další změna turnajů a soutěží na GS!

Napsal DarkMouse dne 02.12.2017 pro sekci GS
Tento článek je určen především pro příznivce turnajů či soutěží na tomto portálu. Je možné se zde dočíst nějakých novinek a změn, kterými tyto dvě sekce prošly za poslední dva týdny. Díky změnám které nastaly, již můžeme o turnajích a soutěžích mluvit jako o jedné spojené sekci. Proč to takto je? Přesně na toto se dozvíte odpověď v obsahu článku, tak hurá do čtení!

Tento článek je určen především pro příznivce turnajů či soutěží na tomto portálu. Je možné se zde dočíst nějakých novinek a změn, kterými tyto dvě sekce prošly za poslední dva týdny. Díky změnám, které nastaly, již můžeme o turnajích a soutěžích mluvit jako o jedné spojené sekci. Proč to takto je? Přesně na toto se dozvíte odpověď v obsahu článku, tak hurá do čtení!

Systém a vše okolo který každý z nás znal do teď, byl na portále vytvořen asi před dvěma lety. Tento systém spočíval v oddělování herních turnajů a TS soutěží, které nebyly tedy brány jako jeden modul, a proto měly také obě dvě sekce své tabulky, své ocenění, své bodování, ale i své vedení, které se nedokázalo dohodnout. Toto se změnilo asi před rokem, kdy se TS soutěže drobně přiblížili k systému TS soutěží vzhledem ke změně hl. pořadatele. Novější systém již spočíval i v tom, že TS soutěže budou brány jako téměř každá jiná pozice a vytvoří se pro ně jejich vlastní administrace na TS, kde bude probíhat veškerá administrativa, protože bez toho se vše zvládá těžce.

S tímto průlomem se soutěže rapidně změnily a začaly se už pomalu přibližovat k systému turnajů, které byly na svém rozkvětu. Jak čas plynul, udělalo se spoustu změn v obou ze sekcí, ale většina z nich, dopadla jen na danou sekci, tedy jen na turnaje, či jen na soutěže. Málo kdy nastala změna, která se okamžitě dotknula obou sekcí. No tedy až do teď, protože pokud se tato změna nedotýká obou sekcí naráz, tak se jich skutečně dotkne už jen společné zrušení. Ale přestaňme polemizovat na téma společné změny a pojďme se vrhnout do toho, co se přihodilo.

Nejprve si změny odprezentujeme v heslech a následně ke každému z hesel přiložíme i vysvětlivku, takže pokud vás nezajímá nějaká určitá věc, můžete ji přeskočit. Takže změny proběhly…

…pro administrátory sekcí v administracích. Tato změna se týká administračních věcí, a především pravidel pořádání turnajů a soutěží, které se dotknuli především turnajových adminů. Avšak abychom jim furt jen něco nezakazovali, byla jim přidána možnost založení dočasné místnosti pro týmy během turnaje, která se automaticky po 30 minutách neaktivity smaže, abychom předešli zneužívání.

…na postu správce turnajů. Toto je asi nejdůležitější změna, protože díky této změně se otevřely obě sekce pro změny. Z osobních důvodů nás na dobu neurčitou opustil Smokeyy, který stál u založení systému s turnaji na GS a dá se považovat za jednoho ze dvou zakladatelů. Proto se musel najít nový správce, aby dosavadní správce Angel neměl zbytečně moc věcí na starost a vše stíhal. Novým správcem se stal dosavadní hl. pořadatel TS soutěží DarkMouse, který nyní zastává vedoucí pozice v obou sekcích.

…ve formách soutěží u TS soutěží. Toto není až tak veliká a důležitá změna, ale k TS soutěžím se přidala jedna z nových forem her. Jde o mini soutěže, které jsou spíše takovou oddechovou záležitostí a byla do nich zahrnuta soutěž Dobyvatel a obnovený iSketch master. Tyto soutěže se tedy mohou pořádat o něco málo častěji a jsou jinak obodované.

…v tabulkách s body obou sekcí. Změna, na kterou turnaje i soutěže čekaly více než dva roky nastala. Jde o tabulky s body, které jsme do teď mohli vidět a navštěvovat. Protože se tyto tabulky dělily na dvě sekce, a proto nebylo skoro možné toto předělat. Avšak i tato věc se dala předělat a tabulky byly spojeny v jednu a body přepočítány. Proto se od neděle 3.12.2017 můžete těšit na nové tabulky, které jsou již pro obě sekce spojeny a zapisují se tam body z turnajů i soutěží. Tabulky můžete již teď navštívit ZDE.

Jak si nechat sloučit body z turnajů a soutěží - jednoduché instrukce

…ve směnárně obou sekcí. Vzhledem ke změně u tabulek, musela se udělat změna i ve směnárně, protože kdyby zůstala taková, jaká je do teď, je celá změna zbytečná. A protože je možné již body sečíst, musela být směnárna zvýšena. To není asi zrovna dobrá zpráva pro příznivce jen soutěží nebo jen turnajů, ale určitě se najde velký počet lidí, který tuto změnu uvítá. Tato změna také nastane od neděle 3.12.2017.

 

Ale při příležitosti prezentace změn je také vhodné objasnit téma, které se už nějakou dobu řeší. Jde o téma vánoční soutěže, která byla v poslední 3 letech okolo vánoc tradicí. A protože je to ta tradice, tak ani letos toto neporušíme. Přestože tu již není původní pořadatel této soutěže, jsou tu lidé, kteří se tohoto ujali a určitě se můžete v období vánoc těšit na Velkou vánoční soutěž, která bude v pohledu na ocenění úplně jiná, než běžné soutěže vzhledem k velikosti cen. Předběžný termín soutěže je naplánován na 23.12. v odpoledních hodinách, avšak tento termín se může ještě změnit a více se o tom dozvíte v oficiálním článku, kde bude soutěž prezentována již jako plně připravená.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář