{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Minecraft servery wipnuty!

Napsal DarkMouse dne 12.12.2017 pro sekci MC
Oba z našich minecraft serverů prošli v posledních hodinách wipem! Co je nového a další užitečné informace se dozvíte již v obsahu tohoto článku.

Již delší dobu zase nebyla vydána žádná novinka o minecraft serverech, a proto je čas, toto napravit. Na serverech se za posledních pár hodin uskutečnila zase jedna z větší aktualizací. Samozřejmě mluvíme o přechodu na novou verzi a s tím spojeného wipu obou serverů. Verze která je nyní na serverech je 1.12.2! Aby hráči nezoufali nad ztrátou svých věcí, mohou se jako maličkou kompenzaci těšit na nové eventy a další změny, které na serverech ještě proběhnou.

 

Abychom si nejprve upřesnili pojmy... co je to vlasně wipe? Wipe je kompletní restart světa na serveru. S tím všichni hráči přišli o stavby, cennosti v truhlách i o své našetřené peníze. To znamená, že všichni hrají úplně od začátku a nemají žádný náskok před ostatními, jediným možným náskokem jsou kity, kterými server disponuje.

 

S tímto restartem se samozřejmě na serveru opět začnou objevovat hráči, kteří budou chtít ostatním kazit hru a i vy, jako obyčejní hráči můžete přispět rukou k dílu a nahlašovat hříšníky do PORUŠENÍ PRAVIDEL. Pro více zkušené hráče je možnost si samozřejmě podat ŽÁDOST O PRÁVA či  o jakoukoli jinou pozici na minecraft serverech a pro ty, kteří si nejsou jisti svými znalostmi, je jim doporučeno nejprve projít AKADEMIÍ. A vzhledem k aktualizaci na novější verzi hry, mohou se naskytnout ostatním hráčům potíže s funkčností hry a proto je zde stále náš SUPPORT, ve kterém se můžete ptát na otázky a nebo se STÁT SUPPORTEM a hráčům pomáhat a řešit jejich problémy.

 

Pro lepší možnosti do začátku hry, je možnost si samozřejmě zakoupit VIP či ExtraVIP, tím získat výhody nad ostatními a přispět na provoz serverů.

 

Survival [30 slotů] - survival.gamesites.cz  BANLIST

Skyblock [30 slotů] - skyblock.gamesites.cz  BANLIST

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář