{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Předvánoční Restart!

Napsal Dwandy dne 15.12.2017 pro sekci CS 1.6
Jak bývá u nás na Gamesites zvykem, před svátky provádíme restart všech možných statistik, peněz, XPeček a ban listů na našich CSkových serverech. Nejinak je tomu i tento rok, a proto vyhlašujeme velkou amnestii pro hříšníky, kteří se tak mohou napojit s čistým štítem na naše servery.

Každý rok se najde pár stěžejních termínů, kdy volíme restart statistik a ban listů, aby se vám na našich serevrech hrálo dobře a mohli jste začít všichni od stejné úrovně a předehnat tak třeba ty, kteří byli doteď naexpení a vy jste proti nim neměli moc šancí. Proto ať už hrajete na basebuilderu, furienu nebo takřka kdekoliv, můžete se těšit na servery, kde všichni začínají úplně od začátku.

Stejným restartem prochází jednou za čas také ban listy, abychom dali příležitost hříšníkům se napravit, aby si mohli opět užít hru na našich serverech. Nicméně nebojte se, náš administrátorský tým má servery pod neustálým dohledem a kdyby chtěl někdo této amnestie zneužít, jistě se hned vrátí tam kam patří, tedy do ban listu.

Přejeme pohodovou hru a hodně štěstí v novém tažení na našich serverech.

 

VIP KOD 7/2/18 : GSFRMGSP (pouzito, dalsi nekde ine mozno uz dnes, staci sledovat novinky :D )

Autor: Dwandy; Zobrazeno: 3017x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář