{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vánoční turnaje a soutěže na Gamesites

Napsal DarkMouse dne 19.12.2017 pro sekci GS
Ani letos nezapomínáme a v období vánoční pohody (spíš vánočního stresu) přinášíme hned celou řadu soutěží a turnajů na zpříjemnění volného času. O co vše půjde, jaké turnaje či soutěže se letos uskuteční a jaké budou výhry? Přesně toto se dozvíte v obsahu článku, tak hurá do čtení!

Vánoce jsou skoro pro každého svátky největší pohody, příjemně stráveného času s rodinou, svátky klidu, ale především to jsou svátky, kdy se každý snaží být obklopený lidmi, které má rád a všechny lidi tolerovat. A vzhledem k faktu, že se o vánocích obvykle rozdávají dárky, můžeme je označit i za svátek obdarování. Přesně toto přineseme i my Vám! Možnost dostat takový maličký před-vánoční či po-vánoční dárek, který může trošku zvednout náladu a potěšit. Dárek však nedostanete jen tak za nic, musíte pro něj nejprve něco udělat a zasloužit si jej, jak by to mělo být samozřejmostí i o Vánocích.

Proto pro Vás připravily různé týmy lidí různé soutěže, ve kterých můžete vyhrát nějakou drobnost, hru anebo klasické tradiční VIP na některý ze serverů. A protože soutěže připravovalo několik týmů lidí, každá je specifická a týká se jiných věcí. V některé se Vám vyplatí každodenní tréning na některém ze serverů, ale v některých Vám nepomůže ani tréning, ale jsou zaměřeny na kreativitu či znalosti. Pod pojmem tým lidí si pochopitelně každý z nás představí odlišné věci, proto by bylo správné tyto týmy lidí trošku přiblížit. Soutěže, ve kterých využijete spíš kreativitu a znalosti jsou od týmu redaktorů a pořadatelů soutěží. Herní turnaje, ve kterých využijete spíš tréning ze serverů, jsou od týmu turnajových administrátorů a jeden byl dokonce naplánován ve spolupráci s HLSA z dané sekce a to v poslední době není nic obvyklého.

 

Vyfoť a vyhraj!

Tato soutěž je pod záštitou týmu redaktorů a jde o soutěž, ve které bude Vašim úkolem, vytvořit, napsat, nakreslit, jednoduše vytisknout jakékoli logo Gamesites.cz a ten umístit někam do kompozice k vánočnímu stromečku. Následně stromeček s Vašim výtvorem vyfotíte a pošlete na příslušné místo na fóru. Fantazii a originalitě se meze nekladou a proto je jen na Vás, jaký nápad dostanete a jak tuto soutěž pochopíte a případně zpracujete. Jediné dvě podmínky jsou vánoční stromeček a logo Gamesites.cz

Soutěž začne 19.12.2017 a bude trvat do 26.12.2017. Po celý zadaný týden můžete zasílat své výtvory na příslušné místo. Následně přijde na řadu vyhodnocení, které proběhne na začáku roku 2018 a případní výherci budou neprodleně kontaktováni a bude jim zaslána jejich výhra. Mezi výhry se zařadí VIP kódy, kódy na ikonky na TS, ale může se zde objevit i nějaký kód nebo gift na hru pro platformu Steam či jiné virtuální herní knihovy. Počet výherců není zatím pevně stanovený a proto mohou vyhrát třeba dva lidé, ale může také vyhrát lidí klidně pět.

Sekce se soutěží na fóru

Velká Vánoční soutěž

Soutěž již s letitou tradicí. Jako každý rok se sejdeme v posledním předvánočním dnu na našem TS serveru a zpříjemníme náladu hráčů velkou soutěží o výhry v podobě VIP, ikonek, bodů či kódů nebo giftů na hru pro platformu Steam či jiné virtuální knihovny. Každým rokem se snažíme přijít s něčím novým a toto se pokusíme dodržet i letos. Avšak letos v trošku jiné podobě než v minulých letech, protože soutěž prošla renovací a bude probíhat úplně jinak, než v minulých letech. Soutěž se tedy rozdělí hned na 3 fáze a několik pod-fází, každá z fází se týká jiného tématu. Budou zde prezentovány upravené formy již běžných soutěžích, ale i novinky či unikátní soutěže vymyšlené pro tuto příležitost.

Datum soutěže je stanovený na 23.12.2017 a bude probíhat v odpoledních hodinách. Konkrétně začne v 15:30, kdy proběhne oficiální zahájení, bude prezentován plán celého průběhu a ujasní se případné nejasnosti. Poté již začneme úvodními informacemi k poslední talentové fázi a následně začneme dle programu se startem první fáze. Je vhodné i poznamenat, že všechny hry v odměnách soutěže jsou darovány od ostatních hráčů formou sponzoringu a těm vřele děkujeme!

Více informací k Velké Vánoční soutěži

 

Furien Christmas Madness

I tento rok se můžete během vánočních svátků i na větší furien turnaj. Jelikož je organizovaný po vánocích, je nazvaný stejně jako v minulých letech, tedy christmas madness (vánoční šílenství). Turnaj se dělí na dvě části a bude probíhat ve dvou dnech. První den se uskuteční kvalifikace a druhý den bude zasvěcený dohrání turnajů. Ve kvalifikaci hrají hráči ve 4 skupinách po 4 týmech a z každé skupiny postoupí vždy 2 nejlepší týmy. Po postoupení z kvalifikace budete opět rozděleni do skupin po 4 týmech a z nich postoupí opět 2 týmy až do finále.

Kvalifikace turnaje se uskuteční 25.12.2017 od 14:30 a pokračovat se bude 26.12.2017 opět od 14:30. Jako každý rok, bude se hrát o VIP, ikonky, ale i o peníze na servery. Ale více informací, registrací a další užitečné informace se dozvíte na stránce daného turnaje.

Stránka s turnajem na gslize

Kdo přežije: Po-vánoční JailBreak

Není až takovým zvykem, že se během vánočních svátků konají turnaje i na JailBreaku... vlastně není skoro ani tradice, že jsou turnaje na JailBreak serverech vzhledem k jejich frekvenci, která je aktuálně velice nízká. A i přesně z tohoto důvodu se přišlo s nápadem, který nejspíše potěší velký počet lidí. Protože již po Vánocích pro Vás je připraven turnaj na JailBreak serverech, který již pár ročníků nesl, avšak letos je to po delší době a s drobnými změnami. O tom, zda to hráče potěšilo, můžeme diskutovat, avšak dle zájmu hráčů, kteří provedli již přes 40 registrací přibližně za 48 hodin. Turnaj měl být původně omezen maximálním počtem účasníků na 44 hráčů, avšak v případě ještě většího zájmu, bude přidán další server a počet se zvýší o dalších 22 hráčů. Tudíž v případě zájmu bude maximální možný počet účastníků 66 hráčů, ale ani o jednoho víc!

Turnaj je naplánován na čas po poledni dne 28.12.2017, konkrétní čas zahájení je stanoven na 14:30, ale z organizačních důvodů je potřeba se od 14:15 sejít na teamspeaku, aby byla dopovězena pravidla, odpovězeny otázky a řečeny případné další informace. U JailBreak turnajů bylo v poslední době tradicí, že odměny byly relativně malé, až téměř zanedbatelné, ale tentokrát již tak zanedbatelné nebudou, protože mezi nejlepší 3 budou rozděleny VIP na server, VIP na TS, prémiová ikonka na TS a s velkou pravděpodobností i nějaká drobná hra ve formě klíče na steam.

Informace a registrace na turnaj

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář