{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

DreamHack Winter 2012 rozlosování

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím vás všechny opět po delší odmlce. S příchodem konce listopadu nám opět klepe na dveře jeden z velkých turnajů e-sportu, konaný na evropském kontinentu, a to očekávaný DreamHack Winter 2012. Pojďme se podívat, kdo se s kým utká v základních skupinách a jaké jsou naděje jednotlivých týmů odnést si palmu vítězství…

Letošní ročník proběhne ve dnech 22. – 24. listopadu, tedy již příští týden. A kde se to celé uskuteční? Přece ve švédském Jönköpingu, devátém nejlidnatějším městě tohoto severského státu. Musím říct, že už samotné rozlosování vypadá velice zajímavě. Pozvané týmy byly losováním namíchány do čtyř skupin, ze kterých budou posléze postupovat do dalších bojů. Sympatická jsou také dvě volná místa v hlavním turnaji, která jsou rezervovaná pro místní borce. Ti se musí do soutěže nejprve kvalifikovat.

Vítězové DreamHack Winter 2011 FnaticMSI.CS

Ale neváhejme již a pojďme se podívat na to, jak vypadají čtyři základní skupiny nejbližšího velkého turnaje, samozřejmě ve hře Counter Strike: Global Offensive:

Skupina A                                          Skupina B  
ESC Gaming        Cph Wolves       
fnatic   Curse
mousesports   gosu
NiP   ProGaming.TD
         
Skupina C     Skupina D  
3DMAX   Anexis
Hawks   n!faculty
VeryGames   Team Dynamic
BYOC   BYOC

Skupiny A a B začnou svá turnajová klání ve čtvrtek společně s kvalifikacemi, kde se lokální týmy utkají o již zmiňovaná dvě postupová místa. Skupiny C a D odstartují v pátek ráno, ve stejný den také budou následovat první dvě čtvrtfinále. Konec celého turnaje – zbývající čtvrtfinále, semifinále a velké finále – je potom naplánován na sobotu.

Pokud se vám zdá na složení skupin něco zvláštního, tak nejste daleko od pravdy. Otřepané sportovní klišé „skupina smrti“ můžeme bez obav použít na týmy nalosované v „áčku“. Zde se dají očekávat tuhé boje o postup do dalších kol. Na druhou stranu ovšem nesmíme podceňovat ostatní borce ve zbývajících třech skupinách. Jakmile budeme znát průběh a výsledky soutěže, tak se samozřejmě vše dozvíte.

zdroj: hltv.org

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář