{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Skyblock v novém kabátu!

Napsal DarkMouse dne 23.01.2018 pro sekci MC
V posledním týdnu byl náš minecraft skyblock server mimo provoz z důvodu údržby a úprav serveru. Server byl celkově přepracován, můžeme i říct, že tím byl převlečen do nového kabátu a všichni doufáme, že tyto změny uvítáte. Co se za změny provedlo? Jak to bude dále a bude lepší hratelnost serveru? Přesně tyto věci se dozvíte v pokračování článku, tak hurá do toho!

Nejprve by bylo vhodné si ujasnit pojmy a neplést si je s dojmy a proto o čem vlastně SkyBlock je... Minecraft nemusí být jen o nesmyslném běhání po světě a zabíjení mobů. Výzvy jsou super a přesně proto tady máme SkyBlock. Zkuste začít na malém ostrůvku uprostřed ničeho a postupně z něj udělat největší turistickou atrakci na serveru, kterou vám budou ostatní hráči závidět!

 

Co je na serveru vlastně nového...

Doposud bylo na výběr z několika ostrovů, ale i tato možnost byla přepracována a nyní si lze vybrat celkem z 2 druhů základních ostrovů a dalších 2 druhů prémiových ostrovů!

• Obyčejný ostrov - toto je klasický ostrov, který všichni dobře známe z originálního Skyblocku. Nachází se zde nějaká hlína, strom a v truhle užitečné věci pro přežití.

• Obtížný ostrov - tento ostrov je již připraven pro opravdové gurmány. Důvod je jednoduchý a to ten, že na ostrov je menší a jsou zde již některé věci z truhly položeny na ostrově a proto může být obtížnější začít. Ale aby nebyly jen samé nevýhody, tak hned ze začátku jako benefit za tuto újmu dostanete do truhly 3 diamanty.

• VIP ostrov - pro hráče kteří podpořili server zakoupením VIP výhod je také připraven speciální ostrov. Na ostrově naleznete dokonce železné nástroje, pec a crafting table. Toto vám může ohromně zpříjemnit začátek hraní na serveru a dostanete náskok před ostatními hráči. Zdá se vám toto jako malá výhoda za zakoupení VIP výhod? Proto přesně pro vás je pod ostrovem určité množství rud, které můžete vykopat a využít pro vývoj.

 

• EVIP ostrov - i pro ti nejvěrnější, kteří zainvestovali do ExtraVIP výhod je zde připraven prémiový ostrov. Ten je opoznání lehčí než ostatní ostrovy. Má totiž poblíž druhý malý ostrůvek postavený z písku. Do začátku dostanete diamantovou výbavu a mimo pece a crafting table naleznete na ostrově ještě kovadlinu a osvětlení!

Všichni z nás jsme tak trošku soutěživí a rádi jsme ve věcech ti nejlepší přeto, že ne vždy to je úplně reálné. Přesně tohoto se týká druhá změna. Změna proběhla v levelech a žebříčku hráčů, protože každým rozvojem svého ostrova zvyšujete jeho úroveň a následně je vidět v žebříčku nejlepších. A jak účiněji ostatním dokázat, že jste skutečně nejlepší na serveru než pomocí tohoto žebříčku? Ale pozor! Každou vaší smrtí přicházíte o body, které jste do hodnocení získali a proto je důrazně doporučeno neumírat!

Protože každého hra po kratším či delším čase nějak omrzí, byly přidány i úkoly, ke kterým se dostanete po napsání /c do chatu. Nový a propracovanější systém je nastavený od nejlehčích po nejsložitější úkoly. Za každý splněný úkol získáte odměnu a díky tomu se rozhodně vyplatí splnit úkoly pokud možno všechny.

ExtraVIP hráči dostali jednu z největších výhod všech dob, protože na svém ostrově je možné používat neomezený fly, který může hodně usnadnit např. stavbu různých úkazů na ostrovu nebo prostě jen zachránit od nechtěné smrti skokem z ostrovu. Tato výhoda je skutečně velice mocnou a proto kdo by chtěl tohoto využít, výhody je možné zakoupit ZDE.

 

Toto byl jen stručný výčet největších změn, které na serveru proběhly a ke zjištění všech detailů o novinkách ve hře je lepší jít a přesvědčit se o věcech svýma očima. Tak neváhejte a přijďte si i vy zahrát a vyzkoušet nový a propracovaný skyblock!

skyblock.gamesites.cz

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář