{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #12

Napsal Izmael dne 01.03.2018 pro sekci GS
Každý měsíc vychází velká spousta nejrůznějších filmů a tento měsíc není žádnou výjimkou. Pojďte se podívat, co nás čeká v měsíci březen a nechte se inspirovat.

Vážení čtenáři,

každý měsíc navštíví kina desetitisíce lidí, i když bývá trendem spíše vyčkat, až se film objeví na internetu a poté si ho pohodlně zhlédnout doma. A jaké asi filmy mám asi na mysli? Samozřejmě ty nejnovější! Tak si je pojďme představit.

 

Winchester: Sídlo démonů

Netradičně začneme strašidelným filmem, který vás zaručeně nenechá klidnými. Někde v Kalifornii stojí velmi starý dům, který obývá rodina Winchesterů. Dům však není zdaleka jako ostatní domy. Je prý postaven napomezí 2 světů - našeho a toho mrtvého. Po zhlédnutí tohoto filmu si ještě pořádně rozmyslíte, zda věřit či nevěřit na posmrtný život a duše. Premiéra filmu je naplánovaná již dnešní večer 01. března 2018! Ve filmu si zahráli Helen Mirren, Jason Clarke a Emily Wiseman. Režie se ujal Michael Spierig.

 

Včelka Mája: Medové hry

Musíme být ohleduplní i vůči našim nejmladším hráčům, takže od toho nejhoršího si přejdeme k měkčímu žánru a představíme si nám všem známou Včelku Máju. Včelka Mája a její úl očekávají pozvánku na Velké medové hry, ale když přijíždí posel císařovny, tak Mája zjišťuje, že nejen že se nesmí zúčastňovat her, ale že musí odvádět mnohem vyšší medovou daň, právě kvůli hrám. Včelka Mája se rozhodne proti tomu bojovat. Režisérem je Noel Cleary. U našich sousedů na Slovensko vychází film již dnes, my si počkáme ještě týden na 8.3.2018. Budeme se těšit? 

 Tomb Raider 

Další film na seznamu je tentokrát dobrodružný, akční i fantistický. V Londýně žije mladá slečna Lara Croft, která zdědila po otci podnikání. Její otec totiž zmizel, když byla ještě dítě. Jednoho dne však Lara přichází na neznámý a tajný vzkaz, který ji nechal její otec. Vydává se ho hledat a postupně se dostává k moři, kde pak ztroskotá a musí sama přežít. Jak to dopadne? Film poprvé zhlédneme 15. března 2018. Ve filmu uvidíme krásnou Aliciiu Vikander nebo takového Waltona Gogginsa. 

 Pacific Rim: Povstání 

Nakonec tu zmíníme něco ze sci-fi světa. Film pojednává o týmu pilotů - robotů. Patřil k nim dlouho dobu kamarád Jake, který však začal přežívat v ilegalitě a působil v aktivitách za hranou zákona. Při jedné akci se seznámí s Amaru, která také krade a aby unikli trestu, začlení se do výcviku nových pilotů a zanedlouho přichází válka, kterou nikdo nečekal. Film bude uveden 22. března 2018 ve všech kinech v ČR i na Slovensku, tak to nepropásněte. 

Autor: Izmael; Zobrazeno: 2477x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář