{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Tipovačka k MS v hokeji 2018

Napsal Smokeyy dne 28.04.2018 pro sekci GS
Včera jste se v novince dozvěděli něco málo o Tipovačce, zde se dozvíte podrobnosti. Letos jsme k Tipovačce přidali i nějaké mini soutěže o ceny a kvíz, který se odehraje na našem Teamspeaku. Letošní Tipovačku nemine ani soutěž King of the Hill. Turnaj začíná až v pátek, ovšem na statistiky turnaje lze tipovat už dnes. Přijď i Ty zkusit své dovednosti v tipování a poměř se se spoluhráči z našeho portálu.
 Tak jako v posledních osmi letech je v našem fóru založena sekce, která je věnovaná přímo naší Tipovačce. V této sekci můžete tipovat výsledky a střelce zápasů a tipovat celkové statistiky skupinové části a celého šampionátu. V této sekci budou vypsána jednotlivá témata pro každý hrací den zvlášť, tak můžete dávat pozor na změny v sestavách.
 
Každý váš spravný tip bude bodován. Body vám budeme každý hrací den sčítat a tak můžete vidět, jak si vedete v porovnání s ostatními tipéry. Zároveň vám naše Tipovačka dodá náboj, ke sledování méně zajímavých duelů, protože můžete fandit vašemu tipnutému týmu a doufat, že se prosadí váš střelec.
 
 

1. - Tipování na celkové výsledky MS 2017

  • Umístění na stupni vítězů [1., 2., 3. tým v konečném pořadí] (Přesné pořadí 15 bodů, nebo tipnutí jednoho týmu správně 4 body)
  • Sestupující týmy [2 nejhorší týmy] (5 bodů, nebo jeden tým 2 body)
  • Nejlepší střelec turnaje (5 bodů)
  • Nejlepší hráč turnaje dle kanadského bodování (7 bodů)
  • Jak daleko dojde Česká republika (3 body)
  • Jak daleko dojde Slovensko (3 body)

- lze tipovat pouze do zahájení MS (tedy do 4. května 16:15)

 

2. - Tipování na pořadí základních skupin

  • Tipnutí přesného pořadí na konci skupiny (10 bodů)
  • Tipnutí přesného pořadí alespoň šesti týmů (7 bodů - o jeden správný tip méně = -2 body)
  • Tipnutí správně jednoho týmu, který postoupil do play-off (1 bod)

- lze tipovat pouze do zahájení MS (tedy do 4. května 16:15 hodin)
- u tipnutí týmů, který postupil do play-off správně se určuje z prvních čtyř týmů vašeho tipu

 

3. - Postupné tipování

  • Přesný výsledek zápasu (5 bodů)
  • Tři střelci z každého zápasu (5 bodů za všechny správně, nebo 1 bod za každého)
  • Uhodnutí vítěze utkání (1 bod)
- pokud tipnete vítěze v základní hrací době a tým vyhraje až v nastavovací hrací době, nezapočítá se vám bod za uhodnutí vítěze utkání
- bod za uhodnutí vítěze utkání se získává pouze tehdy, když netrefíte přesný výsledek zápasu
- lze tipovat od 3. května

- po skončení jednoho hracího dne, automaticky začne tipování na nový. Každému dni bude přiřazeno jedno téma v dané sekci. Zápasy budou vypsány v jednotlivých tématech
- tipovat se bude každý hrací den

 

Soutěže k Mistrovství světa

Letos jsme si pro Vás připravili i pár soutěží, ve kterých můžete vyhrát VIP na libovolný server, nebo nějaký random klíč. V těchto soutěžích budete klasicky tipovat na zápasy, jak je ve zvyku + na dané zápasy připíšete tip minuty, ve které si myslíte, že padne první branka zápasu. Pokud tipnete přesný výsledek zápasu, popř. nejbližší tip první branky, stáváte se majitelem ceny.

Dále jsme pro Vás připravili TeamSpeak soutěž MS hokej kvíz, ve které prozkoušíme vaše znalosti z historie tohoto turnaje. Termín zatím není stanoven.

Soutěže, které naplánujeme, budeme postovat → SEM

 

King of the Hill

Již po čtvrté necháme šestnáct nejlepších vás se poprat o bonusové body do tipovací tabulky. První soutěž vyhrál tipér dott, která se konala k Mistrovství Evropy ve fotbale 2016. Druhou vydřeně vyhrál Jadberg, která se konala k loňskému Mistrovství světa v ledním hokeji a třetí, letošní soutěž, která se konala k turnaji ledního hokeje na ZOH, bezkonkurenčně Awee (cti ejvi). Poslední dva tipéři vyhráli zároveň i celou Tipovačku, povede se to i letos?
 
King of the Hill je soutěž, kde se pavoukovým systémem setkává šestnáct nejlepších tipérů proti sobě. Podle bodů, které odtipovali se určuje jejich skóre a logicky tipér, který tipne nejvíce bodů, postupuje do další fáze soutěže. Pokud soutěž neznáte, v tipovacím fóru je popsán systém soutěže. Je stejný, jako loni, s pozměněném ocenění, které jsme dávali letos na OH a s novým pravidlem, že se započítávají pouze body z tipování výsledku a střelců zápasu.
 

Centrum veškerého dění

Celkově fórum s Tipovačkou naleznete → na tomto odkazu
A pokud chcete poslouchat audio přenosy ze zápasů české i slovenské reprezentace a některým vybraných zajímavých zápasů, můžeš v době hraní přijít i na náš TeamSpeak, kde je nad DJ roomkou #1 vytvořena poslouchací místnost (IP: ts.gamesites.cz).
 

Ocenění

Ceny doplníme během soutěže. Můžou se objevit některé random klíče na Steam, nebo i speciální ikonky na TeamSpeak. Samozřejmě si mnozí z Vás přivydělá i body do soutěžních tabulek.

Hlavní cena

 Speciální jedinečná ikonka na TeamSpeak
 Speciální jedinečné ohodnocení na web
na libovolný Gamesites.cz server

 

Shrnutí

Vše probíhá na fóru Gamesites.cz (pátá sekce z vrchu, link pod odstavcem). Tam budete psát své tipy a také řešit své protesty, pokud se admin zmílí. 
 
 

Přejeme hodně štěstí v Tipovačce a Vašemu favorizovanému týmu na turnaji

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář