{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Soutěže o VIP k Mistrovství světa

Napsal Smokeyy dne 03.05.2018 pro sekci GS
Čas se nám zkrátil na 24 hodin do začátku Mistrovství světa v ledním hokeji. K této příležitosti jsme si pro Vás připravili každoroční Tipovačku, o které jsme psali minulý týden, ale to není poslední soutěž, kterou plánujeme. Chcete si zahrát o VIP?

Jako první soutěž jsme naplánovali k federálnímu derby, které se koná už tuto sobotu od 20:15 hodin. Dva národy, které se už před pětadvaceti lety rozdělil se znovu utkává na ledě, tentokrát v Dánsku.

A soutěž? Jednoduše si tipněte výsledek utkání, čas první branky a jednoho střelce utkání. Hráč, co trefí přesný výsledek zápasu a nejpřesnější čas první branky a popřípadě i správně jednoho střelce utkání, se stává majitelem VIP.

Tipy dávejte do tohoto topicu → www.gamesites.cz/forum/-t185262.html

A jako druhou soutěž pro Vás plánujeme MS Kvíz 2018, které se bude konat také tuto sobotu od 17:00. Předpokládáme trvání soutěže maximálně na dvě hodiny, tudíž se nemusíte bát, že nestihnete hokej. 

A o co že v kvízu půjde? Pokud jste se někdy zúčastnili Sport Kvízu, tak jistě budete vědět. V této soutěži prověříme vaši znalost v oblasti Mistrovství světa v ledním hokeji. Tato soutěž bude mít tři části a za každou gramaticky správně napsanou odpověď získáte jeden bod. Celkově na Vás čeká 40 otázek, obrázků a indícií. Tato soutěž je pořádána vyjímečně a příští opakování se může čekat pouze další rok u příležitosti dalšího Mistrovství světa v ledním hokeji.

Soutěž se pořádá na našem TeamSpeak serveru - ts.gamesites.cz, ihned nad DJ roomkami (pod místností MS HOCKEY 2018). Registrujete se snadno a to tím, že přijdete do místnosti chvíli před začátkem soutěže. Při příchodu doporučujeme si přečíst pravidla, které jsou popsané v místnosti.

 

 

O Tipovačce k Mistrovství světa v ledním hokeji 2018 → www.gamesites.cz/clanek/2561

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář