{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO sekce hlásí nové přírůstky

Napsal Whoik dne 23.05.2018 pro sekci CS:GO
Nějakou dobu nebylo o CS:GO sekci moc slyšet, nepřibyl žádný nový server, nicméně nyní přichází změna, nejen ve vedení této sekce, ale také na poli serverů. Hned na úvod spustíme dva nové servery, které věříme, že si získají vaši přízeň.

V průběhu posledního půl roku se v naší CS:GO sekci odehrály docela podstatné věci, které však doposud nezanechaly žádnou větší známku. Nejprve se sekce chopili elánem nabití Life a Brookly, ale ať už byly důvody jakékoliv, nic moc tato spolupráce nepřinesla. A tak přišla na řadu další změna, od které si slibujeme posun k lepšímu.

Jednou z hlavních tváří nového CS:GO projektu má být člověk, který se bude kompletně starat o správu serverů, jejich nastavení a vytváření co nejlepšího prostoru pro vaše herní zážítky. Tím člověkem je Lord Lucaso, který má dlouhodobé zkušenosti v této oblasti a vlastně hlavně díky němu se odstartovala tato další fáze cs:go sekce.

Co se týče správy administrace, tu budou mít na starost dva pánové, jejichž spolupráce se zapíše do historie našeho portálu tučným písmem. Hlavní správu administrace bude mít na starost člověk, který toho u nás již dokázal spoustu a nikoho lepšího si tato sekce nemohla přát. Tím člověkem je všemi uznávaný, několika oceněními ověnčený, Gustiksarapatka. Jeho hlavním působištěm jsou Jailbreaky, avšak postupně rozšiřuje své aktivity také směrem k dalším podsekcím.

Tím druhým člověkem, který bude mít nad celou sekcí dohled a bude se starat o celkový dojem cs:go sekce, je pan Who am I ?!, zvaný Whoik. Samozřejmě se můžete na nás oba kdykoliv obrátit a my se vám rádi budeme věnovat. Vše je teprve na začátku, a proto se do toho teprve dostáváme a sami zjišťujeme, jak na tom cs:go sekce je a kam ji dále směřovat.

Tolik k představení nového hlavního týmu CS:GO, a přejděme k novým přírůstkům na poli serverů. Ty jsou pro začátek dva úplně nové, a to konkrétně Battle Royale a Surf, a jeden přidaný TTT #2.

 

 

Server Battle Royal má navázat na úspěšnost her, které se specializují na tento typ boje a v lehké předělávce vám jej přinášíme na csko. Hra na serveru je stylizována do klasického módu, kdy poslední přeživší vyhrává, avšak nečekejte zde žádné campení, neboť zóna je neúprosná a právě ona přispívá k rychlosti hry. Účelem hráče je tedy najít co nejrychleji vybavení pro boj s ostatními, a pak svůj pohyb směřovat do zóny. Tam už dochází k finálním bojům, při kterých často rozhoduje právě kvalitní vybavení, které jste cestou posbírali.

IP Battle Royale: 82.208.17.105:27597

Druhým, staronovým, serverem je Surf. Tento mód patří k nejoblíbenějším po celém světě, a proto jsme se i my rozhodli jej opět zařadit do našeho portfolia. Surf zřejmě netřeba představovat, snažíte se od startu dojet do cíle bez upadnutí a v co nejrychlejším čase.

IP Surf: 82.208.17.102:27112

Třetí do party je teda druhý server již zavedeného módu TTT aneb Trouble in Terrorist Town. Ten již všichni znáte, a proto netřeba nic moc vykládat, stačí snad jen IP, na které tento server najdete.

IP TTT #2: 81.0.217.179:27976

Tolik prvotní novinky, samozřejmě tím naše práce nekončí, právě naopak jsme teprve na začátku a v budoucnu se můžete těšit na další novinky. Za CS:GO tým vám přeju hodně zábavy na serverech a vaše připomínky nebo jiné komentáře si rádi přečteme u nás ve foru.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3029x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář