{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Interview - Technik

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Ako ďalší v poradí na interview do eGS magazínu mal byť admin Technik, no magazínu niet, takže bolo na mieste dať tento interview aspoň na web. Technika spoznalo aj viac ľudí cez náš GS FB fanpage, takže už to nie je iba obyčajný Server admin :) Zistíte preto niečo viac. Prajem príjemné čítanie.

RadeGast: Ahoj Technik, bol si vybratý ako druhý v poradí do eGS magazínu, ktorý bohužiaľ už zanikol na nejaký ten čas, tak sme si to hodili na web,  ako sa momentálne cítiš? :)

Technik: No momentálně jsem plný očekávání a rád, že jsem byl vybrán :-)

RadeGast: Tak na začiatok sa nám hneď predstav, čo sa skrýva pod nickom Technik.

Technik: Jmenuji se Honza, chodím na Gymnázium v Brně, nyní jsem se probojoval do druhého ročníku. Mezi mé záliby patří florbal, programování, stavění modelů letadel a pak i následné létání s modely :-), také hraji hru Geocaching a vydávám se s přáteli i na keše T5 :-)

RadeGast: Počul som, že je to dosť ťažká škola, ktorú navštevuješ, máš vôbec čas venovať sa aj hrám ako CSko?

Technik: Čas se musí vždy udělat, většinou hraji po škole, abych si "odpočinul".Ve škole stihnu v některých předmětech prolítnout fórum a zkontrolovat aktivity adminů :-). V hodinách biologie si můžu dovolit i normálně hrát, takže se stavím třeba na FY nebo na jiném serveru, kde nemusím mít zvuk.

RadeGast: Aké funkcie máš na Gamesites?

Technik: No nyní zastávám funkci server admina na JailBreaku 3, admina na CS:S a také na GS FB stránce oslovuji příznivce příspěvky.

RadeGast: Na GS FB si celkom populárny, je to dobrá práca pre niekoho, kto má rad kreativitu nie? :)

Technik: Je to možnost jak oslovit masu lidí a dát jim možnosti podiskutovat, navrhnout nové věci a dát do podvědomí novinky na GS. Ale na tvoje komixy nemám. :D

RadeGast: Tak určite ! :D Ale po interview ťa to naučím. Ako si sa dostal k CS 1.6?

Technik: Na základce jsme v hodinách ICT hráli vždy když jsme měli hotovou práci... Kamarád Domas(Shady), mně pak přivedl ke GS. Hrál JailBreak a řekl mi ať si to jdu zkusit. Velmi se mi to zalíbilo a začal jsem hrát  pravidelně. A tohle trvá už něco přes 2 roky.

RadeGast: Bol si technický typ, takže si si dal aj takýto nickname? :D

Technik: Je to tak. Tahle přezdívka mi vznikla ve škole v nějaké 6té třídě. Dělali jsme celá třída nějakej dotazník s psycholožkou ze školy a měli jsme tam loď a měli jsme zařadit každýho do nějaké funkce na lodi. Většina třídy mě dala jako Technika a už to zůstalo :-) Je to také tím, že do teď si rád stavím z merkuru a zkouším programovat i roboty. Takže po téhle stránce je to moje velká záliba.

RadeGast: Takže postavíš aj mne nejakého mini-terminátora? :D

Technik: :D není problém :D chceš ho s nožem a nebo ti bdue stačit s vidličkou? :D

RadeGast: Knife powa! :D Kde si začínal na JB? Tuším si bol prvýkrát admin na JB, takže kto bol taký dobrý a nabral ťa do teamu GS?

Technik: Začínal jsem na JB4. Žádal jsem o práva i dřív, ovšem SA mi nikdy neodpověděl. Poté byl nový server JB4 a začal jsem tam hrát s úmyslem, že se tam musím stát adminem. Server admin v tu dobu byl Nickname, který mě přijal a s Djulou, který byl HSA JBs, tak to odsouhlasil a stal jsem se adminem. Ten den si moc dobře pomatuji bylo to 8.4.2011. Ten den jsem přišel ze školy a poté jsem musel jít na angličtinu ještě. Djula si mě moovnul na TSku zeptal se mě na pár informací a řekl vítej mezi námi. :-)

RadeGast: Vyskúšal si už aj CS:GO? Alebo ostávaš verný CS 1.6 a CS:S... Podľa mňa pôjde Source do zabudnutia, keď má už vylepšenú verziu, čo ty na to?

Technik: Zatím se mi nepoštěstilo CS:GO zkusit. Zůstanu věrný CS 1.6 a CS:S je spíše taková odreagovačka a nyní když se zatím jen GS servery nastavují a upravují, tak je to spíše pomoc s testama. Doufám, že se to rozběhne a budou tak plné jako servery CS 1.6.

RadeGast: Sleduješ progaming scénu?

Technik: Ani moc ne, mrknu se na nějaký zápasy, když je Dream Hack, MČR, ale jinak ne. Občas mrknu co naši kolegové z redakce hodí na web.

RadeGast: Aký štýl hudby počúvaš + nejaký konkrétny interpret?

Technik: Poslouchám co se mi líbí :-). Ale nejvíce poslouchám rock. Mezi mé oblíbené kapely patří Nightwish, Nirvána, AC/DC, Metalica a Kabát.

RadeGast: Aký máš názor na náš admin kolektív?

Technik: Můj názor na admin team no je tu víc jak 700 adminů, některé vůbec neznám, takže spíš z doslechu nebo když je nějakej problém. Je to tak spíš, že se bavím s adminy, kteří už jsou tu nějakou dobu a znám je déle. Asi nejvíc si pokecám a rozumím s Weripšoukem (Werigo). Také s kým si rád pokecám je Stoupa, protože je od Brna a navíc studuje vysokou kam bych se i já chtěl vydat. Také nesmíme zapomounout na další lidi jako je Whoo, Djula, Diaz taková ta gatherová parta :-) a musel bych otevřít friend list na steamu, abych mohl vypsat všechny :)

RadeGast: Takže sa rád bavíš na teamspeku? V podobe gatherov, DJ roomkach atď. ?

Technik: Jasně rád zajdu na TSko a pokecám, také rád zajdu do DJ room a pustím nějakou tu hudbu. A jsem rád za každýho kdo přijde.

Technik: Ještě teď jsem si vzpomněl samozřejmě ještě takovej Kofola nebo Wein to jsou admini s kterýma je vždy na Tsku zábava :D

RadeGast: No, old schooleri :D Čo ty a GS? Ako dlho tu plánuješ ostať ? :)

Technik: Tak snad co nejdéle co to půjde, je to teď složitější, ale pokud vše půjde skloubit tak tu budu  :-)

RadeGast: Ako vidíš GS pred 2 rokmi a teraz? Myslíš, že to najlepšie máme ešte pred sebou?

Technik: Před dvouma rokama tu bylo míň serverů, méně adminů a znalo se to lépe. Teď když je už GS takhle velké a rozbíhají se stále nové a nové servery a upravují se neustále je to spíše větší a větší očekávání s čím GS příjde jako novinku, než konkurence.

RadeGast: Aké servery máš rád okrem JB a Fy, ktoré si už spomínal?

Technik: Mezi mj oblíbený server patří  DM FFA, . Práva mám na JBs, Fy dále pak na CS:S na dust2 only. Také si rád zaskáču takže jump a bhop server a také si občas zahraju na fun nebo sniper war

RadeGast: Ako je to s tebou a tvojou funkciou SA na JB3? Predtým si bol SA, potom zase nie a teraz si zase, prečo takéto zmeny? :)

Technik: Dostal jsme SA na Jb3 poté jsem potřeboval si ujasnit svoje věci  a dal jsem zástup steelovi, kterýmu to už zůstalo. Poté jak on skončil, tak jsem napsal Aweemu, jestli bych si nemohl vzít JB3 zpět.

RadeGast: Máš obľúbenú mapu na JB?

Technik: No ani už né mám je všechny tak ohrané, že se to nedá takto říci, ale mezi nejoblíbenější patří jb_warning a nové mapy, které jsou až po střechu narvané super věcima například jb_temple.

RadeGast: Čo by si ešte rád videl nového na GS?

Technik: No rád bych viděl na nové módy jako je schovka, nightcrawler a takhle, ale vím, že je stím hodně práce a je potřeba opravit servery podle zájmu hráčů a adminů.

RadeGast: Páči sa ti práca redaktorov, ktorí prispievajú niečo na GS.cz web?

Technik: Naši redaktoři odvádí suprovou práci a je to vidět i na kladných ohlasech od čtenářů :-)

RadeGast: Koho z vedenia máš najradšej? :D

Technik: má rád všechny z vedení :-) asi nejvíce Whooa, vždy mi pomohl, když jsem potřeboval, kdykoliv mi poradil pokud věděl.

RadeGast: Rád tráviš čas na našom TS?

Technik: Jasný jdu si rád pokecat například s Werigem s tím si asi nejvíce rozumím :D akorát se zavírá furt s adminkama do červených roomek :D co tam asi dělají? :P

RadeGast: To ja neviem, Werigo je záhada :D ... Máš nejakú vtipnú príhodu s ním?

Technik: Těch je tolik, že si to ani nepamatuju, třeba včera (v neděli) jsme hráli gather a najednou mu zvonil mobil mikrofon zapnutý tak jsme se dozvěděli že mu je jedno ,jestli  koupí náušnice nebo řetízek pro nějakou oblíbenkyni :) Pak ho Dema celý gather otravoval, jestli jde už vybirat :D

RadeGast: Budú nejaké nové mapy na JB ?

Technik: Zatím nic neplánujeme, nebo o tom nevím xD teď jsme nahazovaly několik map, ovšem ještě nejsou dodělaný například míče. Ale určitě časem zas něco s Werigem pohledáme, vyzkoušíme a nahodíme :)-

RadeGast: Na FB dávaš celkom zaujímavé otázky :D Hlavne cez školu, baví ťa to? :)

Technik: Tak kdyby mě to nebavilo tak to nedělám :) Je to zábava pak číst ty komenty k tomu :)

RadeGast: Ale niekedy sú tie komenty na hlavu čo? :D

Technik: Jo i tací se najdou co píší bludy :D

RadeGast: Využil si niekedy náš CS Support team? A ako hodnotíš ich prácu?

Technik: Jo využil a jak jsem řekl už nikdy :D jediný, který mi poradil srávně a opravil chybu druhých byl cheaterko :D HonziS :D, S Werigem jsem potřebovali pomoc s FPS a z 80 fps mu to dali na 40 :P :D

Technik: občas lepší si to posrat pomocí googlu sám :D

RadeGast: Treba si nájsť tých správnych, sú aj šikovní :D

RadeGast: Myslíš, že súťaží o VIPs je veľa?

Technik: Je jich dost, ale zatím jsem nic nevyhrál, takže jsou špatný, když to nemůže vyhrát tako dokonalej hráč jak já! :D

 

RadeGast: Ešte pár mini otázok, na ktoré odpovedaj krátkymi vetami :D

RadeGast: M4A1 či AK47 ?

Technik: Ak 47

RadeGast: JB4 alebo JB3?

Technik: JB3

RadeGast: Knife gather alebo normálny?

Technik: těžká otázka :D, radši normální

RadeGast: Aké máš obľúbené filmy/seriály?

Technik: TBBT, HIMYM, Dexter a samozřejmě Simpsonovi.

 

RadeGast: Okey, tak ešte čo by sa rád odkázal čitateľom, alebo GS Fans? :)

Technik: Určitě :-) Berte tu hru jako hru a né jako život. Je to jen na odpočinutí a odreagování a né tak, že budete u těch her civět 15 hodin denně. Užívejte života dokud můžete! Buďte s lidmi které máte rádi a hlavně s tím koho máte rádi uplně nejvíce  :-) :-*

RadeGast: Tak čaues, uvidíme sa na TS a aby si čo najdlhšie ostal na GS a odvádzal dobrú robotu :)

Technik: Díky moc za rozhovor :-) a tobě taky hodně zdaru ať už ve škole nebo u GS :-)

 

Technik na FB -> Cool Napísal som do redakcie, že tento interview výjde 31.11.2012, čo je respektívne dnes :D A Technik to musel dať hneď na FB! :D

ODKAZ -> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=376066375821197&set=pb.141236245970879.-2207520000.1354396155&type=3&theater

 

P.S. -> Budúce interview bude s Werigom!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář