{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

eXtatus bez partnerů!

Napsal Egii dne 03.06.2018 pro sekci CS:GO
Před více než rokem eXtatus oznámil spolupráci s obchodem Alza.cz, který je dostal na profesionální úroveň. Dnešním dnem se dostala ven velká informace, která zmiňuje konec spolupráce mezi týmem a Alza.

Projekt Alza.eXtatus je u konce. Organizace dneska přidala na svojí fanpage fotku, kde dává najevo, že se udála velká změna v týmu. 

Pod vedením trenéra TeCkoO dokázal tým získat první místo z Hitpoint Finals, Cross Border Esports a mnoho dalších online turnajů. Ovšem díky svým perfektním výkonům se dokázali na pár dnů dostat na 28. pozici HLTV.org Ranking. Náhle poté, co se dokázali probojovat na Minor ELEAGUE Major, proběhla v jejich týmu změna pozice trenéra za zkušeného KETUBORA. Nicméně tato změna se dotkla jejich fanoušků a začala éra #teckoback. Ačkoli udělali změnu, bohužel prozatím nebyla k ničemu dobrá. Na Minoru skončili, v online části Mountain Dew League ovládli, na ESEA Global Challenge si odnáší třetí místo.

V tomto roce jsme hlavně sledovali špatné zprávy ze strany týmu, neboť se jim vůbec nedařilo. Zahráli si na V4 Future Sports Festival, kde sice dokázali vyhrát jednu mapu nad legendami Virtus.pro a nad x-kom Team. Bohužel toto nestačilo pro postup ze skupiny. Bohužel po těchto výkonech se Alza.cz rozhodla skončit spolupráci spolu s týmem. Prozatím Alza chce v budoucích časech vytvářet komunitní turnaje a dělat si vlastní tým. 

Nynější sestava eXtatus:

 Patrik 'DEV7L' Stuchlík
 David 'Frozen' Čerňanský
 Jindřich 'ZEDKO' Chyba
 Richard 'queztone' Strnátko
 Martin 'MonttY' Melišek

 Michal 'KETUBOR' Csontoš - trenér

Autor: Egii; Zobrazeno: 2792x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář