{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Tipovačka na Mistrovství světa ve fotbale 2018

Napsal Smokeyy dne 10.06.2018 pro sekci GS
Událost, konaná jednou za čtyři roky je konečně tady. Pro některé fanoušky je to vzácná událost, a to i když v ní nebude hrát jejich národní reprezentace. My jsme této události využili a připravili na ní další Tipovačku. Sice nepředpokládáme účast vysokou, ovšem předpokládáme, že si někteří věrní hráči rádi s námi zatipují a zjistí, kdo je lepší mezi nimi v tipování. Mistrovství světa ve fotbale přichází do Ruska, našich televizí, monitorů a klávesnic už 14. června.

První výkop turnaje 2018 FIFA World Cup proběhne 14. června (júna) mezi Ruskem a Saudskou Arábií. Tento zápas se koná na stadiónu Lužniki v Moskvě, kde se také 15. července (júla), krátce před devatenáctou hodinou dozvíme nového mistra světa. Do šampionátu se probojovalo celkem 31 fotbalových týmů a společně s Ruskem, jako hostitele, si na turnaji zahraje až 32 týmů. Týmy jsou rozděleny do osmi skupin, po čtyřech týmech. Každý tým odehraje tři zápasy (s každým týmem ve své skupině) a nejlepší dva celky postupují do osmifinále play-off. Los je poté následován formátem 1A vs. 2B, 1B vs. 2A, 1C vs. 2D, 1D vs. 2C. atd.

 

Kvalifikované týmy

 

Mistrovství světa na Gamesites

 

Tipovačka byla trochu pozměněna oproti Tipovačce na MS v hokeji a minulému ME ve fotbale. Není vyloučeno, že se systém bodování může upravit, ale já pevně věřím, že to takto bude vyhovovat a můžeme se tomuto řešení vyhnout. Tipování je rozděleno na tři části, tedy na tipování celkových výsledků a tipování základních skupin, které končí se zahájením turnaje (tedy 14.6.2018 v 17:00 hodin). Dále máme postupné tipování, ve kterém se bude tipovat na každý zápas zvlášť a jako bonus se každý den může objevit tip, za který můžete získat jeden bod.

 

1. - Tipování na celkové výsledky MS ve fotbale 2018

- Umístění na stupni vítězů [1., 2., 3. tým v konečném pořadí] (Přesné pořadí 10 bodů, nebo tipnutí jednoho týmu správně 3 body)
- Nejlepší střelec turnaje (5 bodů)
- Nejlepší nahrávač turnaje (4 body)
- Nejlepší brankář turnaje (5 bodů)
- Nejvíce červených karet [Tým] (3 body)
- Přesný počet branek vč. prodloužení (2 body, nebo tip o 5 více a méně 1 bod)
- Přesný počet penalt v turnaji mimo rozstřelu (2 body)

 

2. - Tipování na základní skupiny

- Tipnutí přesného pořadí na konci skupiny (5 bodů)*
- Tipnutí přesného bodového zisku všech týmů ve skupině (7 bodů)*
- Tipnutí přesného umístění daného týmu (1 bod)*
- Tipnutí přesného umístění daného týmu i s bodovým ziskem (2 body)*
- Nejlepší střelec po základních skupinách (2 body)
- Tým s nejhorším skóre (2 body)

 

3. - Postupné tipování na jednotlivé zápasy

- Přesný výsledek zápasu (3 body)*
- Dva střelci z každého zápasu (1 bod za každého, nebo 3 za oba)**
- Uhodnutí vítěze utkání (1 bod)*
- Uhodnutí skóre poločasu (1 bod)

 

* - příležitosti shodně označené hvězdičkou nelze kombinovat s ostatními shodnými příležitosti v části tipování. Např., pokud tipnete přesné pořadí týmů na konci skupiny vč. bodového zisku, dostanete pouze sedm bodů za danou skupinu. Dále pokud např. tipnete přesný výsledek zápasu, dostanete pouhé tři body (plus případné jeden bod za uhodnutí skóre poločasu, nebo body za střelce)

** - započítávají se i asistence u branky

 

Před tipováním Vás prosím, abyste si přečetli pravidla, které naleznete v tématu za odkazem níže.
Centrum vešekérého dění bude na tomto odkazu

 

Shrnutí

Ocenění bude klasické, tedy celkový vítěz získá speciální ikonku na TeamSpeak a speciální ohodnocení na web, který například získal letošní výherce Tipovačky MS v hokeji zde a VIP na libovolný Gamesites server. Ve hře budou i nějaké random klíče na herní platformu Steam a možná se pokusím sehnat nějakou fajnovou hru, popř. s fotbalovou tématikou jako nějaké speciální ocenění, nebo jinak (ovšem nic neslibuji). Přeji mnoho štěstí.

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář