{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Prázdninová VIP akce na Gočku

Napsal Whoik dne 03.07.2018 pro sekci CS:GO
S lehkým zpožděním spouštíme akci na VIP pro CS:GO sekci na tyto prázdniny, respektive na dva měsíce. Měníme tak délku trvání VIP+eVIP o jeden měsíc.

Od poslední novinky, kde jsme oznámili změny v CS:GO sekci uplynulo hodně vody a již není vše, tak jak bylo ohlášeno. Nicméně o tom si povíme v některém z následujících článků. Dnes je článek o něčem jiném a je to snad příjemné překvapení pro všechny hráče naší CS:GO sekce. Jelikož přichází prázdniny a někomu by se nemuselo vyplatit kupovat VIP na měsíc, když z něj stráví týden na dovolené, rozhodli jsme se rozšířit délku působnosti VIP na 2 měsíce!

To znamená, pokud si VIP koupíte kdykoliv během prázdnin, budete jej mít na následujících 62 dní. Tato akce je časově omezená, takže byste rozhodně neměli váhat.

VIP na gočku je stále rozděleno na dvě sekce, tou první je Jailbreak a tou druhou jsou všechny ostatní servery. Do sekce ostatní v nejbližší době přibydou nové módy, jelikož dochází k úpravám i u nedávno oznámených spuštěných serverů. Vše se dozvíte v nejbližších dnech, na serverech se nyní usilovně pracuje.

Také nezapomeňte, že když v tomto článku hovoříme o VIP, na gočku to znamená VIP+eVIP, takže při zaslání dvou smsek obdržíte VIP+eVIP na 62 dní. A pokud si to objednáte do konce tohoto týdne, bude vaše steam ID zařazeno do slosování o další dva měsíce zdarma. Jeden z vás tedy získá VIP + eVIP na 4 měsíce.

Aktivace je jednoduchá, stačí kliknout u daného serveru na zlatý nápis VIP a zbytek už se proklikáte až k jednoduchému návodu. Seznam serverů najdete ZDE.

Na počtenou u dalších novinek z CS:GO sekce.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3617x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář