{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nová etapa Jailbreaku!

Napsal Whoik dne 08.07.2018 pro sekci CS:GO
Náš Jailbreak v sekci Counter Strike: Global Offensive se dočkal přepracování a tím spousty novinek. Zatímco nyní se sem tam objevil na serveru nějaký ten bug, na Jb #7 a Mini serverech vás čeká pohodlné hraní plné novinek.

V naší CS:GO sekci vám momentálně nabízíme 9 serverů, z toho je 6 stále ještě klasických, jeden nový, upravený Jailbreak #7 a k němu 2 Mini servery. Jailbreaky patřily na Gamesites vždy k nejnavštěvovanějším serverům, a proto je o ně třeba řádně pečovat. A právě proto se jim dostává takové pocty, jako je kompletní update.

Jak jsem již psal, tento update je nahozen zatím pouze na jednom víceslotovém serveru JB#7 a je pouze na vás, kdy dojde k jeho rozšíření. Pokud bude mít server pěknou návštěvnost, bude se update postupně rozšiřovat i na další JB servery. Proto byste neměli váhat, nový server vyzkoušet a určitě se na něj budete rádi vracet.

Samozřejmě nesmíme opomenout ani naši VIP akci, kdy máte možnost si zakoupit VIP na měsíc a další měsíc od nás dostanete zcela zdarma. VIP platí pro celou Jailbreak sekci, tak je už jen na vás, kde budete hrát.

Ale co nám vlastně nový update nabízí?

Nové mapy

Nový update přináší nové možnosti, díky kterým se využijí i nově nahrané mapy. Můžete se teda těšit na updatovanou jb_artic_jail_v2 a potom úplně nové jb_lego_prison_v1, jb_vipinthemix_gs1, jb_oasis_gs1 a jb_nrx_gs1. Mnohdy slýcháme na našich stávajících serverech, že by se hodily nové mapy, tak tady jsou

Nové skiny

Vzhled hráčů je ve hře možná nepodstatný, ale ne každý chce být obyčejná zebra. A proto i zde přichází obměna, jak pro hráče bez VIP, tak i pro ty, kteří se rozhodli server podpořit VIPčkem. Samozřejmě pro vás máme náhled.

Nové herní módy

Po vzoru našeho 1.6kového sourozence, jsme doplnili herní módy, které zaručeně zpestří hru. Patří mezi ně Zombie, Freeze, Nightmare a Přestřelka. Pokud se tedy Simon neodváží ovládnout hru svými slovy, bude si moci pomoct zapnutím jednoho z módů.

Nový systém stavitele

Stavitel se stal nedílnou součástí našich Jailbreaků, a proto i na něm pracujeme a stále vylepšujeme. Tentokrát jsme se zaměřili na vzhled bloků, přidali jsme nový bhop blok a vylepšili systém přemisťování bloků.

Úprava Simon menu

Ani tato součást Jailbreaku nezůstala u našeho updatu bez povšimnutí. Konkrétně přibyly položky Zapnout kreslení, Zapnout noblock, Vytvoření markeru a Vylepšené stopky. Jak tyto nové možnosti vypadají si samozřejmě můžete vyzkoušet přímo na serveru.

Nové možnosti Posledního Přání

Když už se vám podaří zůstat jako poslední vězeň naživu, máte možnost si vybrat Poslední přání. A i zde jsme přidali nové možnosti, aby si každý přišel na své. Můžete si tak nyní nově vybrat i Vybíjenou, OneShot Deagle nebo Knife souboj.

JB #7: 82.208.17.105:27466
JB #8 Mini: 82.208.17.102:27299
JB #9 Mini: 217.11.249.93:27896

Další změny

Výše zmíněné nejsou změny všechny, je jich totiž ještě více. Za zmínku rozhodně stojí Karaoke, na kterém se neustále pracuje, vylepšený ukazatel přezdívek hráčů, možnost posílat si vzájemně peníze, Tetris, jakožto zábava pro mrtvé hráče a opravilo se také nemalé množství bugů. To vše pro pohodlné hraní na našem novém Serveru.

Podstata hry, pravidla i vše ostatní zůstává stejné jako na klasických Jailbreacích. Proto se nebojte, jsou zváni jak zkušení hráči, tak i nováčci, kteří se do módu teprve dostávají. Určitě se nebojte psát připomínky, bugy apod. do fora, kde si vás rádi vyslechnou jak tvůrce tohoto updatu - Yoda, tak jeho věrný pomocník Trsák, kterým děkujeme za starost, kterou Gamesites věnují.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4074x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář