{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dva nové letní Surf servery + Soutěž!

Napsal Whoik dne 14.07.2018 pro sekci CS:GO
Léto a surf jde zákonitě dohromady. Pokud však nemáte přístup k moři, jakože asi ne, nabízíme vám možnost potrénovat své surfařské schopnosti u nás na dvou nových serverech. Můžete si zasurfovat klasicky na čas, tak i ve verzi combat, kde při surfování zároveň bojujete s enemy.

Surf servery mají u nás na Gočku již delší historii. Celkem nedávno jsme se pokusili navázat na úspěchy těchto serverů z minula, nicméně došlo k určitým okolnostem, kvůli kterým jsme se opět museli dát do přepracování tohoto skvělého módu. A nyní vám přinášíme výsledek naší práce. Tím výsledkem není pouze jeden server, ale hned dva, avšak s rozlišnými módy.

Prvním serverem je klasický Surf, kde bojujete pouze sami se sebou a časomírou. Server jsme se pokusili vyladit k dokonalosti, vybrat ty nejvhodnější mapy, aby si zahráli jak začátečníci, tak i surfaři zkušení. Věřím, že již každý něco o klasickém surfu slyšel, proto nebudu tento server nijak rozpitvávat a vy se tak můžete sami přesvědčit, jak se nám povedlo server vyladit.

Nicméně nesmíme nezmínit jednu novinku, kterou je na Surf serveru sběr bodů, díky kterým se vám bude zvyšovat rank na serveru. O tyto body budete také moct vyzývat ostatní hráče a přinést trochu více soutěživosti do svého surfování.

SURF IP: 82.208.17.102:27112

Druhým spuštěným serverem je novinka, která se u nás zatím neobjevila. Je jím Surf Combat, jehož název již může napovídat, že nepůjde jen o surfování a hru o čas. Střetáváte se tady totiž s nepřáteli a vracíme se zde ke kořenům Counter-Striku, a to tak, že se snažíte pozabíjet co nejvíce ostatních hráčů a opanovat tak tabulku svým počtem fragů.

Na serveru se momentálně nachází 16 map, které jsou jednoduššího rázu, abyste si zahráli opravdu všichni a užili si zábavu naplno. Náš CS:GO developer Trsák si dal na serveru opravdu záležet a přidal další vychytávky, které vám zpříjemní hru. Na serveru tak třeba není Fall damage, což znamená, že můžete spanout z jakékoliv výšky na zem, aniž by vám to ubralo životy.

Neméně zajímavým prvkem je No Spread, díky čemuž budete moci ve vzduchu střílet stejně přesně, jako byste stáli na zemi. Samozřejmostí jsou zakázané rychlopalky, se kterými stejně hrajou jenom lamy. Vaším hopsacím schopnostem jistě pomůže taky Autobhop. Stačí pouze držet skákací tlačítko a hra se už postará o zbytek.

Surf Combat IP: 82.208.17.105:27597

Co se týče zbraní, tak na začátek vždy dostanete deagle a pro další zbraně si musíte dosurfovat. Samozřejmostí je také spawn protection, aby se každý mohl v klidu dostat do hry. U nás si také můžete být jisti, že vždy budete mít svůj skin zbraně, i pokud budete mít AKačko u CT.

Pokud byste rádi nejen podpořili server, ale také získali určité výhody na serveru, můžete si zakoupit VIP. Získáte tak na začátek kola k deaglu vždy ještě Novu, vestu bez helmy a Medi Shot. Ten vám instantně přidá 50 hp. Další výhodou, díky které můžete lépe využít čas a serveru, je ta, že smrti se můžete narodit znovu jako Ghost (duch), a budete tak moci na serveru pouze surfovat, avšak nijak nebudete moci ovlivnit ostatní hráče.

Nezapomeňte také navštívit naše další CS:GO servery, například nedávno spuštěný updatovaný Jailbreak Fusion anebo zatím neuveřejněný 1v1 server, kde si potrénujete hlavně svůj aim. Seznam serverů zároveň s odkazy na statistiky najdete ZDE.

Soutěž!

Spuštění těchto dvou serverů doprovází také soutěž o VIP! Jedná se o dvoukolovou soutěž, kdy nejprve odměníme dva nejaktivnější hráče za měsíc červenec (Jeden z každého Surf serveru) a ti tak získají VIP na dva měsíce na sekci Ostatní. Stejnou výhru získají další dva nejaktivnější, ale ti budou mít šanci bojovat až do konce prázdnin. Sledujte tak své HLstats statistiky ZDE.

Těšíme se na vás na obou nově spuštěných serverech a věříme, že si tam užijete spoustu zábavy. V případě jakýchkoliv připomínek nás neváhejte kontaktovat.

Vyhlášení soutěže minulé o VIP na další dva měsíce zdarma: STEAM ID: STEAM_1:0:226607071, prodlužujeme dobu trvání o další dva měsíce, gratulujeme!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4463x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář