{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GS LOL cup – úspěšně za námi

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Prvý ročník GameSites League of Legends turnaja je už minulosťou. Tento turnaj na EAST/NORDIC trval necelý mesiac, kde sa zúčastnilo celkom 32 teamov. V tomto článku nájdete celkové zhrnutie turnaja a video z finále, kde sa stretli týmy TO BYLO PRO a ČOKOLÁDOVÝ KARTY. Turnaj organizovali eFkacko a Mudr. Host.

QUOTE -
„Tento ročník předčil má očekávání, myslím si, že organizační tým udělal skvělou práci.
Ovšem je pravdou, že malé chybičky se našly“
hodnotí organizátor turnaja eFkacko.





GameSites LoL cup

První ročník GameSites League of Legends turnaje je již za námi! Registrovalo se přes 60 týmů, avšak přihlášeno smělo být pouze 32 týmů. Turnaj se hrál pavoukovým systémem (tzn. 1. Kolo, osmifinále, čtvrtfinále, semifinále a finále).  Hrálo se o atraktivní ceny, jako jsou VIPka či PaySafe cards přímo do League of Legends! A především o prestiž.

 

Nejdále ze všech zúčastněných týmů se dostaly týmy : To Bylo Pro  Čokoládový karty.

Ve zpočátku vyrovnaném zápase nakonec dominovaly Čokoládový karty. Více můžete shlédnout na videu, které komentovali eFkacko a Tegord.

PS: Omlouváme se za různé chybičky (ozvěna, časté ticho apd.) Komentovali jsme poprvé a stres je velice znát. Pokud se bude konat další turnaj, slíbíme, že komentovat budou profesionálové, nebo se zlepšíme Cool

 

 

Tímto bych chtěl poděkovat organizačnímu týmu, který si zaslouží velikou pochvalu! Jmenovitě Mudr. Host a Tegord. Dále bych chtěl poděkovat Fenomenovi, jenž nám pomohl v mnoha směrech. 


Článok by eFkacko


napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář