{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

[CS:GO] TTT se dočkalo podstatných změn

Napsal Whoik dne 23.09.2018 pro sekci CS:GO
Trouble in terrorrist town je oblíbený mód jak na 1.6ku, tak i na gočko a nyní se jeho gočková varianta dočkala updatu, který může změnit průběh hry a vylepšit jej tak k nepoznání.

Věc, které si všimnete na první pohled, je změna názvu našich dvou serverů pro tento mód na CS:GO. Upustili jsme od zažitého, leč zbytečně dlouhého, názvu Trouble in Town a zjednodušili jsme jej pouze na tři písmenka, čili TTT. Každý si tuto zkratku spojí právě s tímto módem, proto si myslíme, že by nikdo neměl mít problém s orientací.

Změny se však odehrály také na serveru jako takovém. Často rozhodující fuknci plní na serveru Karma, která dokáže ovlivnit výkony jednotlivých hráčů natolik, že si dvakrát rozmyslíte, do koho vystřílíte svůj zásobník. A právě ona se dočkala změny, která by měla souboje na serveru pokud možno vyrovnat a hra by tak měla být zajímavější.

Hodnota Karmy se nově pohybuje v množině 0-100. Zatímco dříve jste při dosažení minimální hodnoty karmy obdrželi ban, nyní se vám pouze vynuluje damage, to znamená, že nebude svým střílením ubírat žádné životy. Nově se Karma, pokud je vyšší než 30, resetuje každou mapu na defaultní hodnotu. V opačném případě se vám na další mapě určí hodnota podle karmy, kterou jste měli na předešlé mapě.

Další změnou co se týče karmy je situace, kdy jste např. innocent a jiný innocent se pokusí o random kill (hitne vás), tak jej můžete zabít bez ztráty karmy.

Na server byly přidány také skiny, díky kterým si můžete vylepšit váš vzhled a hra tak dostane hned jiný náboj. Do Shopu byly přidány nové věci a také jsme přidali zábavu pro mrtvé, čekání si můžete nově zpříjemnit minihrami. Dále se opravily různé bugy a došlo k dalším menším úpravám.

Tento update pro vás připravili náš hlavní server čaroděj Trsákovec a již bývalý člen našeho admin teamu Yoda. My jim za jejich práci děkujem a věřím, že budou odměněni vaší skvělou návštěvností na serverech. Pokud byste měli nějaké připomínky, či byste našli další bugy, pište je ZDE do tohoto topicu ve foru.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4105x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář