{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Konec campení, přichází Retakes server

Napsal Whoik dne 19.10.2018 pro sekci CS:GO
V naší CS:GO sekci se stále nezahálí a my jsme si tak pro vás připravili nový server, s úplně novým módem, který na Gamesites ještě není a nikdy nebyl. Jedná se o Retakes. Představit si lze spoustu věcí, nicméně o co opravdu jde, se dozvíte v článku.

Na Gamesites vám nabízíme spoustu serverů, se spoustou módů, nicméně stále se objevují novinky, kterých se ani my na Gamesites nebojíme. Tou další, kterou jsme zařadili do našeho portfolia, je mód Retakes. Poslední dobou velice oblíbený mód tak zavítal i k nám a v tomto článku vám ho lehce osvětlíme. Nejde o nic složitého, právě naopak.

Hra se odehrává na klasických mapách, avšak pouze v některých částech, a těmi jsou planty. Kolo totiž začíná plantnutím bomby a v tu chvíli nastává ta pravá hra, panika, přestřelka, nazvěte to jakkoliv, jde prostě o akční mód, kde není čas na campení nebo vymýšlení složitých strategií. Úlohou Teroristů je samozřejmě bombu ubránit, CT se musí pokusit ji zneškodnit.

Kolo tedy trvá přesně vymezenou dobu, kdy je položena bomba, čili 40 sekund. Zatímco v prvních kolech je situace pro CT bez defusek obtížnější, postupem času a ziskem peněz mají k dispozici i ony defusky, čímž získávají v podstatě 5 sekund navíc.

Proto pokud máte rádi akci a chcete si pořádně bez větších prodlev zastřílet, určitě navštivte tento server. Pokud stojíte o něco taktičtější způsob boje, ale stále vám jde především o rychlou hru a nějaké to aimení, určitě navštivte náš 1v1 Arena server.

 

IP SERVERU RETAKES - 82.208.17.50:27378

IP SERVERU 1v1 Arena - 82.208.17.50:27933

 

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4553x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář