{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Na Minecraftu nezůstal kámen na kameni

Napsal Whoik dne 25.10.2018 pro sekci MC
Na našem Minecraftu se poslední dobu hodně pracovalo a vyšel z toho super update, o kterém si budete moci přečíst níže. Samozřejmostí jsou informace přímo od tvůrce Khertyse, což znamená, že kvalita je zaručena.

Tou zřejmě nejdůležitější novinkou tohoto updatu je vytvoření Lobby, které seskupuje všechny naše Minecraft servery. To znamená, že se napojíte nejprve tam a tam si vyberete, kam chcete dále pokračovat. Na výběr máte hned z pěti dalších možných cest. Jsou to servery Survival, Skyblock, Prison, BedWars a TheLab.

Oblíbené servery Survival a Skyblock se zároveň dočkaly resetu, jinak řečeno, na serveru proběhl Wipe. To může potěšit především nové hráče, kteří tak mohou přijít na čistý server a hrát úplně od začátku. Oba servery byly také updatovány na verzi 1.13.1, což zaručuje nejvyšší kvalitu hraní.  U serveru Survival pak máme ještě jednu novinku, a tou je vylepšení Shopu.

Další novinkou pak v našem Minecraftovém portfoliu je nahrazení méně navštěvovaného serveru SkyWars serverem Prison. Tento server má několik specifik, nicméně účel hraní je i zde jasný, získat co nejvyšší rank a stát se nejbohatším na serveru. Průběh hraní na tomto serveru není nikterak složitý, těžíte, abyste získali co největší rank, bojujete v PvP, stavíte na pozemcích a získané natěžené itemy pak prodáváte v aukcích.

Abyste všechno tohle mohli provádět, po napojení na server stačí napsat /warp A, což vás portne na první důl na serveru. Pak se můžete zvesela pustit do těžení. Vytěžené suroviny pak prodáváte horníkovi u dolu, za což dostáváte peníze. Až vaše finance dosáhnou určité úrovně, můžete se posunout na další důl pomocí /rankup a pak /warp B. Postupně se tak můžete prokousávat jednotlivými doly, které jsou označeny písmenky v abecedním pořadí.

IP Minecraft LOBBY - 82.208.17.13:27929

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4354x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář