{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

BLACK FRIDAY na GOčku!

Napsal Whoik dne 12.11.2018 pro sekci CS:GO
Oficiálně Black Friday jako takový má ještě čas, nicméně slevová akce, spojená právě s tímto obdobím, u nás na Gočku startuje právě nyní. A kdo by přece nechtěl VIP za půlku.

Naše CS:GO sekce stále prochází obrodou, vznikají nové servery, staré se updatujou, snažíme se hráčům na serverech co nejvíce zpříjemnit hru, což můžeme provádět i právě díky vám. Díky tomu, že na našich serverech hrajete, nám dodáváte motivaci a my se vám i touto akcí chceme odvděčit. Poslední rok bylo zvykem, že VIP je na GOčku rozdělené na dvě sekce a že musíte poslat 2 smsky pro jeho získání.

A právě to vše se nyní mění! Bude stačit už pouze jedna SMS, což znamená, jak správně počítáte, 50% slevu na VIP na jednotlivé CS:GO sekce. Sekce budou nyní čtyři, jelikož počet serverů narůstá a stejně tak jejich zaměření. Jailbreak jako jedna sekce samozřejmě zůstává, druhou jsou servery TTT, třetí pak AIM servery a čtvrtou sekcí jsou servery zaměřené na Jump.

Samozřejmě máme i další varianty, jak si pořídit VIPčka, které jsou navíc ještě výhodnější! Můžete zvolit pořízení přes bankovní účet nebo za pomocí Paypalu a získate slevu dalších 10%. Veškeré možnosti, stejně jako výhody samotné, zjistíte, pokud kliknete ZDE anebo v sekci Servery na našem webu. Aktivní VIP samozřejmě zůstávají v platnosti.


Grafika by Gustav Šarapatný

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3227x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář