{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dárkobraní na Jailbreaku

Napsal Whoik dne 29.11.2018 pro sekci CS:GO
Pro naše hráče sekce Global Offensive jsme si připravili vánoční soutěž, která bude trvat celý prosinec a budete moci soutěžit o hodnotné ceny. Nese název Dárkobraní a podrobnosti se dozvíte níže.

Pro naše věrné hráče na Jailbreaku v sekci CS:GO jsme si připravili od 1.12. soutěž ve sbírání dárečků, přičemž ti nejpilnější budou náležitě odměněni. Pro účast v soutěži se nemusíte nikde registrovat ani se zapisovat, stačí pouze hrát na našich Jailbreak serverech. A po 24 dnech si můžete nadělit dáreček pod stromeček v podobě hlavní ceny, kterou je herní myš.

Teď si ale pojďme říct, jak soutěž samotná bude probíhat. Na Jailbreak serverech je při běžné hře určitá pravděpodobnost, že některé z kol bude proměněno na Volný den. A právě těchto Volných dnů my využijeme k naší soutěži, neboť v jejich průběhu se na mapě náhodně objeví 40 dárečků a vaším úkolem nebude nic jiného, než jich posbírat co nejvíce.

Šanci mají samozřejmě úplně všichni, takže je jedno, jestli budete na straně vězňů nebo dozorců. Kolo trvá celkově 3 minuty. Abyste ztížili sbírání protihráčům, máte možnost je koulovat, což je zpomalí a získáte tím tak prostor k jejich předběhnutí. Mimo koulované si Vánoce a zimní čas připomeneme také vánočními stromečky umístěnými na různých místech map.

Svůj aktuální počet nasbíraných dárečků můžete zjistit v menu, které se vám zjeví při napsání do chatu /vanoce. Vyhlášení vítězů proběhne hned po Vánocích v úterý 25.12. jak na našem foru, tak i v novince.

Teď si pojďme představit ceny, které díky poctivému sběru můžete získat.

Hráč, který za dobu soutěže nasbírá nejvíce dárečků, získá pod stromeček oblíbenou herní myš A4tech Bloody V7. Kromě ní mu ještě nadělíme speciální klantag před jméno a VIP na dva měsíce.

Zkrátka nepřijdou ani další sběrači, pro druhého až pátého nejpilnějšího sběrače máme připravený také klantag před jméno a VIP na dva měsíce a pro dalších pět v pořadí VIP na jeden měsíc.

Proto nezoufejte, pokud se vám v úvodu nepodaří sbírat, soutěž je dlouhá a šancí máte spoustu.

Na jailbreak plánujeme také další novinku, kterou vám představíme v nejbližších dnech.

Nedávno jsme také vyhlásili akci na VIP v podobě slevy 50%, tu vám samozřejmě v rámci Vánoční akce ponecháváme i nadále, takže pokud budete trávit svátky v teple domova, rádi vás přivítáme na našich serverech a hraní si můžete zpříjemnit VIP výhodami.

Možná nám občas ujede na naší Facebook stránce průběžné pořadí nejlepších sběračů, tak buďte stále ve střehu! 

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3228x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář