{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GTA SA:MP je zpět!

Napsal TheRohlikar dne 30.11.2018 pro sekci
Po relativně krátké době vám přínášíme nový herní server s módem ‘REDNECK’ na GTA San Andreas: Multiplayer! Vžijte se do zbrusu nového reálného života na vesnici! Podílejte se na tvorbě samotného módu! Vstupte do řad admin týmu! To vše a více v článku :)


REDNECK
ALFA

Verze ALFA

Jak jste si mohli všimnout, herní mód je ve verzi ALFA. Co to vlastně znamená pro vás hráče? Dalo by se říci, že nic. Určitě nic zlého. Mód je aktuálně na hratelné úrovni a následujících 20 dní pro něj bude zlomových. Od výběru členů do admin týmu, přes velké přípravy na “Grand Opening” (více níže), až po úpravy, vylepšení a aktualizace módu samotného.


Co mohu na serveru dělat?

V první řadě - bavit se. Pokusíme se společně vytvořit přátelskou komunitu, protože právě s ní se dá dokázat vše mnohem jednodušeji. :)
Na serveru se nachází hned několik zaměstnání s různými úkoly, klasické průkazy a licence, obchody a domy. Každé zaměstnání je tvořeno tak, aby nevyžadovalo interakci s hráčem, tedy pokud se budete ve 12 v noci nudit, můžete navštívit server a udělat si pár misí = nikoho k tomu nepotřebujete.

A nakonec můžete přemýšlet nad něčím, co by mód mohlo vylepšit.

Chci se podílet na tvorbě!

Není nic jednoduššího! Jediné, co musíš udělat, je jít na fórum a napsat nám své nápady na vylepšení. Nakonec si spolu můžeme sednout na TS a vše důkladně a detailně probrat. Velkou výhodou módu přináší jeho dynamika a originalita kódu. Mód je totiž tvořen od začátku jednou osobou (TheRohlikar) a proto nebude nikdy problém chyby opravit, nahradit nebo cokoli upravit, přidat či vylepšit.

Grand Opening

Jak bylo zmíněno výše, za přibližně 20 dní bude tzv. “Grand Opening”. To znamená, že mód dosáhne “vyšší úrovně” (jednoduše řečeno, stane se z něj BETA) a bude k jeho otevření “slavnostní pohoštění a afterparty”.

* pokud budete v době ALFA verze, vaše účty ZŮSTANOU i přes Grand Opening *

Co mi ještě chybí… ?

IP
82.208.17.10:27468

čas a datum
30 .11. 2018 - 18:00(cca)

případně kde stáhnout GTA.

 

Už teď se na tebe těšíme! :)


TheRohlikar, Rejben & RN Tým

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář