{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Tradiční předvánoční reset nejen Ban listů

Napsal Whoik dne 16.12.2018 pro sekci CS 1.6
Jak už u nás bývá zvykem, i před Vánoci se můžete těšit na restartování některých statistik a hlavně ban listů. To umožní načerpat nové síly a na serverech si vybudovat nové renomé. Proto vzhůru na servery!

Největší radost z tohoto předvánočního resetu mají zajisté potrestaní hráči. kteří měli nějaký ten škraloup v ban listu, čímž zároveň dostávají šanci napravit se a ukázat, že nejsou až tak špatnými, jak by se díky zápisu v ban listu mohlo zdát. Avšak ne každý samozřejmě chce tuto šanci využít, a právě kvůli takovým budou admini ještě více obezřetnější, než kdy jindy.

Co se týče ban listu, byl opraven bug, kdy to ukazovalo dvojnásobnou délku, pokud zaznamenáte nějaký další neduh, neváhejte ho nahlásit. Společně s ban listem byla resetována také většina statistik, tzn. XPečka, peníze či ranky a top15.

Tento restart se týká pouze 1.6kové sekce, gočko zatím necháváme tak jak je, neboť díky Free CS:GO na steamu se stále očekává velký nápor hráčů, kteří míní porušovat pravidla. Těšíme se tedy na vás na našich serverech :)

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4545x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář