{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dárkobraní 2018 - Vyhlášení

Napsal Whoik dne 27.12.2018 pro sekci CS:GO
Tento rok proběhl první ročník vánočního Dárkobraní na našich Jailbreacích sekce CS:GO a právě nyní přinášíme výsledky. Účelem bylo nasbírat v adventním čase co nejvíce dárečků během speciálních kol.

Letošní Vánoce jsme si obohatili na našem Jailbreaku sbíráním dárečků ve formě Dárkobraní 2018. Náhodně se místo Volných dnů spouštěla vánoční kola, kde bylo úkolem nasbírat co nejvíce dárečků. Kdo jich do Vánoc nasbíral nejvíce, vyhrál hlavní cenu. Dalších devět nejpilnějších sběračů v pořadí získalo jiné odměny.

Tou hlavní cenou pro vítěze byla herní myš A4tech Bloody V7, dále potom klantag před jméno a VIP na dva měsíce na naše servery. Já už můžu prozradit, že vítěz nasbíral krásných 1440 dárečků. Soutěž tak opanoval s náskokem přes 300 dárků, což si zaslouží uznání a určitě hlavní cena bude v dobrých rukou.

Vítězem prvního ročníku Dárkobraní se stal hráč s nickem

☠ | eMeF

O další čtyří místa, která získavají také klantag před jméno a VIP zdarma na 2 měsíce, se vedl tuhý boj, ale nakonec všech prvních pět sběračů překročilo magickou hranici 1000 nasbíraných dárků. Pořadí je následovné i s originálními nicky našich sběračů:

2. ♥Doonkey♥ (1124)
3. GuHHH666 (1098)
4. ✪ Prasečí Rypáček (1057)
5. Guppo (1022)

Dalších 5 hráčů, kteří se vešli do Top 10, získávají VIP na měsíc zdarma a jsou jimi:

6. CendeRx (953)
7. ❤ Mustafa ❤ Swipe - ❤ (917)
8. Dark knightf  (899)
9. iHope S0  (874)
10. ✪Kuky✪  (859)

Všem výhercům bylo VIP nahozeno na jejich herní steam ID, vítěz nechť prosím napíše hlavnímu CS:GO Adminovi Gustikovi PMku na webu. Děkujeme všem, kteří se Dárkobraní zúčastnili, podobných akcí bude jistě na GO sekci jen přibývat, proto hrajte na našich serverech, ať víte co se bude kdy dít.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3884x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář