{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nové servery na Gočku

Napsal Whoik dne 09.01.2019 pro sekci CS:GO
Naše GO sekce se stále rozšiřuje, a to hlavně díky vaší přízni. My se vám snažíme odvděčit novými servery, které kopírují dva již stávající úspěšné a jedním novým, který však již na GS má tradici.

Návštěvnost Gočkových serverů stále roste, za což vám samozřejmě děkujeme a věříme, že se vám podaří zaplnit i servery nové. Nechceme bezhlavě spouštět nové nedodělané servery, naopak se zaměřujeme na kvalitu, a proto při tomto updatu nepřibydou žádné servery s nějakými novými extra módy, těch se dočkáte jistě v budoucnu.

Nové servery již nějaký ten den běží, nicméně jsme je ještě oficiálně nepředstavili, tak tedy nyní tak činíme. Prvním serverem, který spatřil světlo světa je klasický Public, který však není úplně klasickým. Čekají na vás různé vychytávky v podobě rozličných zvuků, ukazatele damage anebo hlavním herním artiklem, dvojskokem, který dokáže hru oživit a rozhodně díky němu přibývá spoustu zábavy, oproti běžnému hraní.

Další dva servery jsou přesnými kopiemi serverů, které již nějakého úspěchu dosáhly. A jsou jimi Sniper War a 1v1 Areny. Oba servery vykazovaly delší dobu vysokou návštěvnost a často se stávalo, že se na server všichni hráči nedostali, a tak nyní mají všichni možnost využít druhého serveru stejného typu. 

Public - 81.0.217.178:27080
Sniper War #2 - 82.208.17.109:27273
1v1 Arena #2 - 82.208.17.101:27575

Jak jsem již psal, pracuje se také na dalších serverech, které k nám přinesou nové módy, ale o těch si více povíme, až budou nabírat reálné podoby. Do té doby přeji příjemné hraní na všech našich stávajících serverech.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4840x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář