{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Update na GSCW CS:GO serverech

Napsal Whoik dne 20.02.2019 pro sekci CS:GO
Jak jsme již psali v minulém článku, snažíme se zdokonalovat již zajeté servery a další úpravy se dotkly našich Gočkových GSCW serverů, které věříme, že budou stejně tak oblíbené, jako ty na 1.6ku.

Naše servery pro týmové hraní lze využít při různých příležitostech, ať už při gatherech, turnajových zápasech anebo si tam můžete jen tak zajít zastřílet s kamarády. U nás na Gamesites mají již dlouhou tradici a zatímco na 1.6ce se těší velké oblíbenosti, na gočku se jim ještě nevěnovalo tolik pozornosti. To se však věříme, že změní tímto updatem, který servery podstatně zkvalitnil.

Plugin na serveru byl napsán kompletně znovu, nicméně jsme se pokusili ponechat ten základ, aby byl plugin i tak dále zcela srozumitelný. Na serveru se nacházelo spousta bugů, které jsme snad všechny odstranili (Včetně poločasové tabulky). Pokud však stále nějaký najdete, neváhejte to nahlásit do fora a my se jej pokusíme v co nejkratším čase opravit.

Hned na první pohled lze vidět změněné menu, které by se mělo stát přehlednějším a lépe ovladatelným. Jednou z úplně nových možností, kterou umožňuje ukládání průběžně hraného utkání, je možnost vrátit hru zpátky klidně o jedno kolo zpátky. Nebo při pádu serveru se nemusíte bát, že byste o svůj rozehraný zápas přišli, neboť ten se vrátí do bodu před pádem a můžete tak pohodlně pokračovat ve hře.

Při rozehře se již každý po smrti znovu automaticky narodí a dostane 16 000$. Při knife kolech již každý dostane vestu a nejde při nich položit bomba. Přidali jsme také novinku, kdy můžete spoustit Zeus kolo, které tak může nahradit třeba právě knife round. Samozřejmostí je 128 tick, který zaručí pořádný herní zážitek.

Seznam našich serverů včetně GSCW naleznete zde - https://www.gamesites.cz/servery/cs-go/

CW/TG #1 | Fakaheda.eu: 81.0.217.176:27201
CW/TG #2 | Fakaheda.eu: 81.0.217.176:27380
CW/TG #3 | Fakaheda.eu: 81.0.217.177:27563
CW/TG #4 | Fakaheda.eu: 81.0.217.177:27971

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2669x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář