{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #13

Napsal Izmael dne 28.03.2019 pro sekci GS
Jste milovníci filmů? Sledujete každou novinku z filmového průmyslu? Pak je tento článek právě pro Vás! Informujte se, co si pro Vás připravili filmaři v následujícím měsíci.

Vážení čtenáři,

jako každé jaro, tak i tentokrát očekáváme v dubnu "aprílové" počasí. Pokud tedy budete plánovat někam například do přírody a najednou vás přepadne nešťastné počasí, pak není lepší nápad, než zajít do kina a za pár korun zhlédnout nějaký bombastický film. Níže se dočtete o hrstce z mnoha filmů, jejichž premiéru očekáváme v dubnu tohoto roku.

Shazam!

Každý z nás se chtěl v dětství stát Supermanem nebo jinou "marvel" postavičkou, o kterých jsme si četli v komiksech. V tomto filmu se můžete podívat, jak by to asi vypadalo, kdybychom najednou získali nadlidskou sílu a jak by to většina z nás využila. Zde se to mladému chlapci Billy Batsonovi povede a promění se v  dospělého superhrdinou. Má to však háček, zůstane mu dětská duše. Jak se s tím vypořádá a jaká dobrodružství ho čekají? To se dozvíte už 4. dubna 2019 ve všech českých i slovenských kinech. 

 Velké dobrodružství Čtyřlístku

Už to bude letos 50 let, co všechny děti těší komiks Čtyřlístek, kde potkáváme Myšpulína, Fifinku, Bobíka, Pinďu i Zádrhela. Nebylo by pořádnému výročí bez nějakého dárku od tvůrců, kterým je tento film. Příběh se odehrává u ohně, kde všichni spolu sedí a každý vypráví svůj zážitek. Čí příběh bude nejzajimavější a nejnapinavější? Rozhodně si tento film rovněž 4. dubna 2019 nenechte ujít a navštivte kino, kde si zavzpomínejte na své dětství či potěšte své mladší bratry, sestry či děti. 

Řbitov zvířátek

Jste fanoušky nějakého pořádného amerického hororu? Pak tento film je přímo pro vás! Možná znáte stejnojmennou knihu a trochu už znáte příběh, nicméně i zde jsou odlišnosti, proto neváhejte vyrazit a nechat se postrašit tímto filmem. Horor začíná přestěhováním čtyřčlenné rodiny z velkoměsta na venkov, kde se dozvídají o neobyčejném hřbitovu, který slouží pro uhynulá domací zvířátka, s čímž bude i spjat celý film. Co se stane a jak to dopadne? To se nechte překvapit 11. dubna 2019. Setkáme se zde i se světoznámými herci jako jsou Jason Clarke nebo John Lithgow.

Mia a bílý lev

Pamatuje si na film Lví král? Pokud se vám líbil, pak doporučuji se podívat i na tento krásný film, který nám připomene, že mezi lidmi a zvířaty už odedávna existuje vztah. Mladá Mia se přestěhuje s rodinou na farmu a dostane mladé lvíče Charlieho jako dárek, vyrůstá s ním a jsou z nich nedělitelní a nejlepší přátelé. Nicméně není vše navždy krásné a i zde se stane zvrat. Lev vyroste a otec Miy je nucen obětovat lva pro trofej, aby mohl vyrovnat peněžní krizi. Mia se rozhodne se svým nejlepším zvířecím přítelem utéct do savany, kde zažijí spoustu dobrodružství a nakonec i najdou Lví království. Premiéru filmu očekáváme 25. dubna 2019.

 Avengers: Endgame

Konečně se můžeme dočkat pokračování filmu úspěšného Avengers. Poté, co zlý Thanos vyhladil téměř vše ve vesmíru a už nikdo ani nedoufá, že může dojít k záchraně, se poslední superhrdinové spojí a pokusí se vše způsobené zvrátit. Povede se jim to? Marvel Company slibuje opravu krásnou podívanou, která ke naplánována na konec měsíce duben, a to 25. dubna 2019. Přijďte se do kin podívat na výkon herců Chrise Evanse, Roberta Downeyho, Marka Rufalla a dalších pod vedením režisérů Anthony a Joe Russo. 

Jak se vám líbí chystané novinky? Inspiroval vás tento článek? Neváhejte a zanechte komentář níže. Díky za přečtení.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 3116x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář