{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GTA V se hlásí o slovo

Napsal Whoik dne 07.04.2019 pro sekci
Série Grand Theft Auto má na Gamesites již delší tradici, avšak zatím veškeré snahy se točily kolem GTA: San Andreas. To se však právě nyní mění, a přinášíme vám sekci GTA V, kde si budete moci zahrát na RolePlay serveru z dílny FiveM.

Náš portál Gamesites.cz se stále snaží jít s dobou, a právě proto jsme rozšířili naše portfolio nabízených her o GTA V. Tato hra se těší celosvětově stále velké popularitě a my věříme, že i u nás si najde své místečko. Server bude jeden a budete si na něm moct zahrát tzv. Roleplay, čili hraní běžného života.

Abyste se na server mohli napojit, potřebujete originální hru GTA V, kterou si můžete zakoupit přímo na steamu nebo pořídit steam klíč, z některých ze specializovaných stránek, kde to vyjde levněji. (g2a, kinguin aj.) Druhou a poslední podmínkou pro hraní na serveru je klient FiveM, který si stáhnete ZDE z oficiální stránky a nainstalujete jej.

Pak už schází jen poslední krok, a to napojit se na náš server, který má IP 92.222.180.189:30120.

Nyní si pojďme představit, co vás na serveru čeká. Jak jsem již psal, na serveru je mód Roleplay, takže každý z hráčů má na serveru svou roli a je pouze na něm, jak ji pojme. Můžete se zařadit mezi běžné zaměstnance, kteří mají svůj určitý režim a hlavně svou vlastní ekonomiku. Můžete tedy být policistou, záchranářem a mnoho dalšího, nebo se pokusit uživit drobnými přivýdělky.

Pokud vás však neláká "správňácká" kariéra, není to vůbec problém, můžete se totiž stát kriminálníkem a všechny starosti s poctivostí hodit za hlavu. Můžete svůj život propůjčit rovnou mafii a věnovat se třeba únosům nebo mučením, anebo se vydat na dráhu sólového vydřiducha a vzít si na paškál obchody či klenotnictví.

Jak to i v reálném životě chodí, musíte se o sebe starat i co se týče vašich životních funkcí. Musíte si tedy dávat pozor a pravidelně jíst a pít. Realisticky je zde vyřešena také doprava, a proto si musíte hlídat maximální povolenou rychlost, semafory a další dopravní situace. Abyste však mohli řídit, musíte nejprve absolvovat autoškolu. Na řízení zde máte připravena reálná vozidla, včetně české police a záchranné služby. Stejné je to v případě zbraně, kdy si musíte obstarat zbrojní průkaz.

Tohle vše a další eventy v podobě tuning srazů, závodů apod. pro vás připravuje aktivní a vždy vstřícný admin team v čele s již známou dvojkou Gustíkem a Trsákem. Proto pokud zaznamenáte nějaké nedokonalosti, nebo máte jiné připomínky či dotazy, neváhejte nás kontaktovat do fora do sekce GTA V. Těšíme se na vás na našem novém GTA V Roleplay serveru!

SERVER OPĚT SPUŠTĚN

IP: 92.222.180.189:30120

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5930x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář