{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vánoční soutěž, bonus a nový server

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Je čas Vánoc a jako každý, i my oslavujeme. Rozhodli jsme se pro vás, naše věrné hráče, připravit Vánoční soutěž. V této soutěži máte možnost vyhrát originální kopii Minecraftu, nebo kredity na náš Minecraft Market. Zároveň jsme si pro vás v tento čas svátků připravili ještě 2 dárky, kterých může využít každý. Prvním dárkem je sleva na market ve výši 20%, druhým pak spuštění nového Skyblock serveru. Co je to Skyblock server a jak se zúčastnit Vánoční soutěže najdete v článku. Veselé Vánoce!

Jak jsme řekli již v úvodu, i na Gamesites slavíme Vánoce. Připravili jsme si pro vás celkem tři dárky.

1. dárek - Vánoční soutěž
Pokud chcete vyhrát originální kopii Minecraftu, nebo kredity na market, můžete se zapojit. Soutěž probíhá od dnešního dne a uzavírá se 23. 12. o půlnoci. Pro výhru stačí nakupovat itemy na našem marketu. Ten, kdo nakoupí a zároveň utratí nejvíce kreditů, získá originální hru Minecraft. Druhé místo získá 10 000 kreditů a třetí 5 000 kreditů do našeho marketu. Výhody originálního Minecraftu jsou například možnost hrát na oficiálních serverech, možnost nastavení vlastního skinu (vaše herní postava bude vypadat tak, jak chcete vy) a mnoho dalších výhod. S originálním Minecraftem se můžete také přihlásit do Minecraft admin teamu zde na Gamesites.

2. dárek - sleva 20% na marketu
V čase Vánoc má většina z Vás volno a jistě chcete hrát Minecraft, postavit si pořádný dům, nebo hrad a užívat si hru naplno. To je ovšem spojeno s nekonečným kopáním, kopáním, kopáním a kopáním. Pokud se tomuto chcete vyhnout a raději dělat to, co je na hře opravdu zábavné, tak si můžete itemy k tomu potřebné zakoupit na našem marketu.

Na marketu lze zakoupit vše, od cobblestonu až po obsidian, od ironu až po diamanty. Samozřejmě i nástroje, brnění, zbraně a ostatní itemy je možno získat přes market. Náš market je velmi oblíbený, jsme první v česku, kdo s marketem přišel. Rozhodli jsme se tedy, že v době Vánočních svátků, tedy od dnešního dne do konce roku, zlevníme vše o 20%. Neváhejte a nakupujte zde!

3. dárek - nový Minecraft Skyblock server
Naši hráči nás bombardovali jedním specifickým požadavkem a to Skyblock serverem. Hlavnímu adminovi chodily stovky SMS denně, hřáči prostě chtějí Skyblock! Hlavnímu adminovi to nedalo, a tak sedl do svého luxusního BMW, dojel za svými podřízenými adminy a pravil "hráči chtějí Skyblock, bude Skyblock!" Načež znovu sedl do svého luxusního BMW a odjel.


Ale teď k věci, o čem je Skyblock a jak se liší od klasického Minecraftu? Ve Skyblocku, narozdíl od classicu, není velká pevnina ale několik ostrovů ve vzduchu. Mnoho z vás si teď jistě
 říká "wtf dmnc", ale zvažte výhody - můžete si zabrat své ostrovy s partou lidí a tam stavět města a podobně. Pokud chcete vidět, jak takový Skyblock server vypadá, prohlédněte si obrázky níže a nebo se rovnou připojte na náš server - IP: 93.91.250.134:37905. Další informace o serveru naleznete zde.

Doufáme, že se vám naše dárky líbí a přejeme vám Veselé Vánoce a hodně dárků.  

 

 Ukázky ze spawnu

 
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář