{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hody Hody Doprovody na Jailbreaku

Napsal Whoik dne 09.04.2019 pro sekci CS:GO
Velikonoce aka Velká noc jsou za rohem a my jsme pro vás připravili stejně jako na Vánoce speciální akci, díky které můžete soutěžit a vyhrát zajímavé ceny. Soutěž se bude konat na našich Gočkových Jailbreacích.

Naše CS:GO sekce nezahálí ani na jaře, a servírujeme vám další událost, při které se můžete nejen pobavit, ale také i něco vyhrát. Velikonoční Hody Hody Doprovody navazují na úspěšné vánoční Dárkobraní. V adventním čase jste měli za úkol sbírat na CS:GO jailbreacích dárečky, nyní dárečky nahrazují vajíčka, ale úkol je totožný, posbírat jich co nejvíce.

Soutěž tedy funguje následovně, stačí hrát na našich CS:GO jailbreacích, v náhodná kola se namísto HVD spustí "den sběru" a vy máte možnost na různých místech map nacházet vajíčka. Pokud se k nim dostanete, započítají se vám do celkového počtu nasbíraných vajíček. Ten, kdo bude mít na konci soutěže nejvíce vajíček, vyhrává.

Úkol je to prostý, nicméně nezapomeňte, že soupeříte se všemi hráči ze všech JB CS:GO serverů. Abyste měli přehled o vašem počtu nasbíraných vajíček, je pro vás přichystán příkaz /velikonoce, kde můžete lehce zjistit, jak jste na tom. Co se týče celkového pořadí, určitě v průběhu Hodů dáme pár náznaků, zdali byste si měli se sběrem pospíšit.

Teď si pojďme představit samotné ceny. Při Dárkobraní byla hlavní cenou herní myš, nyní přicházíme s další kusem hardwaru do sbírky, první cenou jsou totiž Herní sluchátka A4tech!

První místo zároveň se sluchátky obdrží speciální klantag před nick na server, VIP na server na dva měsíce a ikonku na náš Teamspeak. Pokud se vám nepodaří dosáhnout úplného vrcholu, nevadí, i pro další v pořadí máme něco připraveno. Konkrétně pro druhého až pátého je to také speciální klantag na server a VIP na dva měsíce. Šestý až desátý sběráč získá VIP na jeden měsíc.

Soutěž potrvá necelé 2 týdny, čili od úterý 9.4. do Velikonočního pondělí 22.4. Pokud vše půjde podle plánu, vyhlášení se uskuteční hned druhý den, v úterý 23.4. formou novinky a samozřejmě i oznámení na naší FB stránce.

Přejeme šťastné Velikonoce a mnoho úspěšně  nasbíraných vajíček.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3185x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář