{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

MSI 2019

Napsal UnyversaL dne 03.05.2019 pro sekci LOL
Polovina 9. Sezóny je tady! Jako každý rok, se pořádá Mid-Season Invitational. S tímto eventem přichází také tématické mise, skiny, ikonky a mnohem více. Novinkou v tomto roce jsou také frakce, se kterými můžete plnit mise a získávat jedinečné předměty. Fanděte svému oblíbenému týmu, plňte mise a zůstaňte loajální své frakcí. Tohle je MSI 2019.

Už jsme zase v polovině sezóny, to zmanená, že zde máme opět Mid-Season Invitational (MSI). Každý, kdo delší dobu hraje hru League of Legends a orientuje se dobře v e-sportové tématice, tak určitě ví, co to MSI je. Máme zde ale i takové, kteří ještě nemuseli takovéto eventy vůbec zažít, proto zde alespoň v základech popíšu, o co v tomto eventu půjde a jak probíhá. 

Jedná se o každoročně pořádaný event, který se hraje uprostřed dané sezóny 1. května až 19. května. Ještě před tímto eventem se hrály regionální turnaje, to jest pro Evropu LEC, Severní Ameriku LCS, Koreu LCK, Čínu LPL a další... Každý vítez těchto regionálních turnajů si zajistil místo na MSI a mohou bojovat o úžasnou částku 400 000 dolarů (částka se každým rokem líší).  

Představili jsme si tedy MSI jako takové, nyní si povíme více o MSI 2019, konající se tento rok. Tento rok se bude MSI odehrávat ve dvou státech, Taiwanu a Vietnamu. K tomuto eventu byly uvolněny hned dva stadióny, v každém se bude odehrávat jiná část eventu. Play-In Stage se bude odehrávat v GG Stadium (Ho Chi Minh City, Vietnam), Group Stage v National Convention Center (Hanoi, Vietnam) a Knock-Out Stage v Heping Basketball Gymnasium (Taipei, Taiwan).

Zúčastněné týmy:

 

Tématické mise k MSI eventu, skiny a další

K takovým to akcím si Riot Games pro nás vždy připraví i nějaké ty tématické mise, které můžeme plnit hraním a získavat za to následně i nějaké ty odměny. Riot Games si pro nás tentokrát připravil i něco víc, než jen jednoduché mise. Připravil si pro nás také frakce, které znázorňují Váš styl hraní. Máte na výběr hned ze čtyř frakcíthe Councilthe Unitedthe Faceless a nebo the Warband. Tyto frakce si můžete vybrat při zobrazení misí, kde stačí jen kliknout, jakou frakci chcete, a můžete hned začít plnit mise! Hned při vstupu do jedné z frakcí budete odměněni ikonkou, která bude danou frakci zastupovat.

Jako každý rok je přidán i tématický skin, díky kterému při zakoupení můžete podpořit MSI a přidat tím pár dolarů na výherní částku. Tento rok byl vytvořen skin pro Alistara jménem Conqueror Alistar + Conqueror Ward 2019

Pokud ale byste chtěli skiny z minulých MSI se slevou, máte šanci! Pokaždé při MSI jsou ve slevě všechny skiny s touto tématikou a můžete si je koupit a nižší ceny.

Přidány byly také Trial 2019 Tokeny. Díky plnění misí, můžete získávat tyto tokeny a následně je můžete vyměňovat v sekci "Sbírka / Loot" za různé emoji, chromy, ikonky, bordery a další!

 

 

Hodně štěstí při plnění misí a získávání odměn! Nezapomeňte se také koukat na samotné MSI a fanděte vašemu oblíbenému týmu.

Uvidíme se na Riftu!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář