{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rework šampiona - Mordekaiser

Napsal UnyversaL dne 06.06.2019 pro sekci LOL
A je to tady, Mordekaiser po své dlouhé éře získává rework jak vizuální, tak i gameplayový. Nekonečno bugů a chyb této postavy, jsou už vyřešeny. Doufáme jen, že tyto chyby nebudou nahrazeny novými chybami. Pojďme se společně podívat, jak nový Mordekaiser vypadá a v čem je aktuálně jedinečný a odlišný od ostatních šampionů.

 

Mordekaiser patří mezi malou skupinku šampionů, kteří se tyčili nad ostatní velkým množstvím chyb. Zejména jeho ultimátka byl velmi bugovaná a dělala problémy. Nyní už je tomu, doufáme, konec. Mordekaiser dostal jak po vizuální, tak i gameplayové stránce rework. Zůstalo něco z původního Mordekaisera, nebo se už s ním nedá ani srovnávat? 

Poprvé jsme mohli uvidět "easter egg" na reworknutého Mordekaisera v emotikonu, který Riot Games zveřejnil hned po chvíli, kdy vůbec oznámili, že bude Mordekaiser reworknut. Jednalo se o nový emotikon, který jste mohli získat v rankedu. 

Následně bylo delší dobu ticho, až do teď. Nedávno byly vypuštěné do světa širší informace o tom, jaké bude mít Mordekaiser spelly a k němu i nový splash art. Nyní se podívejme na konrétní spelly a jak pracují.

 

Pasivka – Darkness Rise

Základní útoky Mordekaisera udělují bonusové magické poškození. Po třech schopnostech nebo útocích proti šampionovi udělí schopnost poškození do okolních nepřátel a přidá Mordekaiserovi bonus k rychlosti pohybu, dokud neskončí souboj.

Q – Obliterate

Mordekaiser švihne svým palcátem a uděli poškození do cílové lokace + bonusové poškození do jednoho cíle.

W – Indestructible

Mordekaiser absorbuje 25% obdrženého a uděleného poškození. Použitím schopnosti si vytvoří štít o stejné velikosti. Poté může schopnost použít znovu a 50% štítu se změní na životy.

E – Death’s Grasm

Pasivní část: Mordekaiser získá 25% magic penetration.

Aktivní část: Schopnost přitáhne nepřátele směrem k Mordekaiserovi a udělí jim poškození.

R – Realm of Death

Mordekaiser vyzve nepřátelského šampiona na 7 sekund na souboj 1v1 a ukradne část jeho statů. Pokud šampiona zabije, tyto staty mu zůstanou, dokud se nepřátelský šampion nerespawne. 

 

Po krátné chvíli bylo dodáno i video s představením šampiona:

 

 

 Hlavním tématem tohoto reworku byla Mordekaiserova ultimátka, kde můžete "vyzvat" svého protivníka prakticky na 1 versus 1, kdy vás Mordekaiser odnese do Světa mrtvých a budete stát proti sobě po dobu 7 sekund, kdy následně ultimatka vyprchá. Areál je značně omezen a máte prakticky kruhový areál ve velikosti jedné linky na šířku. Není možno z tého utimatky jakkoliv utéct, buď zvítězíte nad Mordekaiserem, zemřete a nebo se budete tak dlouho schovávat, dokud ultimatka nevyprchá.

 

Zde můžete vidět 40 různých kombinací ultimátek, které jsou někdy i matoucí:

 

Mordekaiser vypadá jak po vizuální, tak i gameplayové stránce dobře zpracovaný. Doufejme tedy, že se neukáže velké množství chyb i s touto novou ultimatkou a Riot bude mít na kratší chvíli klid.

 

Zdroj: Stránka tryhard.cz

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář