{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový šampion - Qiyana + nová lokace

Napsal UnyversaL dne 11.06.2019 pro sekci LOL
Nedávno byl zveřejněn rework na Mordekaisera, to ale Riotu nestačí a proto nám posílá další novinku, nového šampiona jménem Qiyana, která využívá tři elementy, křoví, řeky a terénu na mapě. Pojďme se společně podívat na její jednotlivé spelly. S touto postavou přišla taky nová lokace, ve které se nachází.

 

Po malé kočce, která se na tebe nabalí a už nepustí, přichází nový šampon - Qiyana. Bude se jednat o AD assasina, který bude využívat tři elementy, které se dají na Summoners riftu najít, křoví, vodu a terén (především zdi a skály). S těmito elementy bude moct následně pracovat a využívat je svýma spellama. Pojďme se podívat, co které spelly dělají a jak se dá s následnými elementy pracovat. 

 

Pasivka – Ryal Privilege

První základní útok nebo schopnost na nepřátelského šampiona, udělí bonusové poškození. Cooldown schopnosti se resetuje při použití elementu.

Q – Edge of Ixtal

Qiyana udeří před sebe. Pokud její zbraň využívá některý z elementů, její zbraň má vylepšený efekt a schopnost větší dosah.

Element řeky: znehybnění při zásahu
Element zdi: bonusové poškození jednotkám s nízkým zdravím
Element křoví: zanechá plochu, ve které je Qiyana neviditelná a získá bonus k rychlosti pohybu

W – Terrashape

Při namíření na element se Qiyana přesune a získá daný element. Dokud ho má a je poblíž něj, obdrží větší rychlost pohybu, attack speed a bonusové poškození.

E – Audacity

Qiyana se přesune k cíli a udělí poškození.

R – Supreme Display of Talent

Schopnost vytvoří vlnu, která vyhodí nepřátele do vzduchu. Při použití přes křoví, v řece, nebo proti zdi, vlna exploduje, udělí poškození a dá stun nepřátelům.

 

Qiyana vypadá po vzhledové stránce skvěle propracovaně a opět Riot ukázal, že i po 141 šampionech jde stále vytvořit šampiona, který bude mít jedinečné a originální spelly. Tento šampion by se měl objevit ve hře v nejbližších dvou patchich, ale aktuálně už je možno si jí vyzkoušet na PBE testovacím serveru.

 

 

 

S novou šampionkou přišla i úplně nová lokace jménem Ixtal. Díky tomu byli do této lokace přidány i staří šampioni, kteří si teď našli své místo. Mezi tyto šampiony patří Rengar, Zyra, Nidalee, Malphite a Neeko. Lokalita ještě na mapě nemá přesné místo, ale nachází se v neprobádané jungli, takže o místě na mapě se dá ještě polemizovat.

 

 

Doufejme tedy, že se brzy objeví více šampionu v této lokalitě a Qiyaně se bude na Summoners riftu dařit a Riot jí nebude mít na obtíž s častými hotfixy, nerfy nebo buffy. 

 

Zdroje: tryhard.cz, universe.leagueoflegends.com

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář