{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CTF na Gočku

Napsal Whoik dne 29.08.2019 pro sekci CS:GO
Po velikonočním Vejcobraní jsme se na gočkové sekci věnovali úpravě a tvorbě serverů. Jeden nový vám nyní můžeme představit. Jedná se o CTF, kterému však musel ustoupit jeden jiný server. O který se jedná a podrobnosti o novém CTF serveru níže.

Naši CS:GO sekci jsme se rozhodli rozšířit o nový mód, který má však na Gamesites již delší tradici v podání 1.6ky, pro gočko to ale bude úplná novinka. Jedná se o mód Capture the Flag, čili kradení vlajky druhému týmu. IP serveru nová nebude, neboť pro tento nový mód musel ustoupit jeden jailbreak server, a to konkrétně Jailbreak #7.

Jelikož právě tento jailbreak server se těšil nejmenší návštěvnosti, museli jsme sáhnout k tomuto kroku, nicméně hráčům jailbreaků stále zbývá serverů dostatek, proto se nebojte, že byste o svůj oblíbený mód přišli.

Novým módem je tedy Capture the Flag, neboli zkráceně CTF, které dobře znají hráči tradiční 1.6ky. Ve vodách CS:GO tento mód není příliš rozšířený, proto věříme, že si k nám hráči cestu najdou. Pokud tento mód neznáte, i pro vás máme drobný popisek. Proti sobě nastupují tradičně dva týmy, zde ovšem nebude vaší úlohou položit bombu ani zachránit hostages. Nejdůležitější úlohu zde hraje vlajka, kterou disponují oba týmy a vašim úkolem není nic těžšího, než ukrást soupeřovu vlajku a donést ji na stanoviště vaší vlajky. Zní to možná jednoduše, ale realita může být trochu jiná a vskutku obtížnější.

Server s módem Capture the Flag naleznete na IP - 82.208.17.105:27466

Hru si samozřejmě budete moci obohatit o VIP výhody, které věříme nejsou nijak drastické, pouze vám dokáží zpříjemnit požitek ze hry. Mezi tyto VIP výhody tak patří:

• Rychlost, neviditelnost, regenerace (200HP), šílenost (+40% dmg) - Když dosáhnete 100 adrenalinu
• Respawn je 10 sekund (VIP mají 6)
• Ochrana na spawnu 4 sekundy (5 sekundy VIP)
Vzhled - Získáte speciální vzhled hráče
Adrenalin - Za každé zabití nepřítele dostaneš +12 adrenalinu (normálně je 5)
Bunnyhop - Budeš mít automaticky bunnyhop
Uzdravení - Za každé zabití nepřítele získáš +5 HP
• Respawn - Po smrti se narodíš o 4 sekundy rychleji.
Hlasování - 2 hlasy
• Chat - VIP před nickem

Sejdeme se tedy na našem novém CTF serveru, pokud byste samozřejmě měli nějaké připomínky, komentáře nebo upozornění na bugy, směrujte je do fora nebo zde do komentáře pod novinku.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2517x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář