{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GTA V Wipe a další novinky

Napsal Whoik dne 16.08.2019 pro sekci
Na naší GTA sekci se v podstatě neustále pracuje, přinášíme různé změny a nyní přichází změna opravdu velká. Na serveru totiž proběhl kompletní wipe. Má však své důvody, které se dozvíte níže.

Sekce GTA V nabízí našim hráčům Roleplay server, a i když je to server jediný, je na něm tolik práce, jako nikde jinde. Náš vývojařský tým vedený neskutečným Trsákem je v neustálém zápřahu, aby vám přinesl ten nejlepší požitek ze hry. A nyní startuje další etapa této GTA V sekce. Ta přináší kompletní wipe, whitelist a mnoho dalšího. Vše si rozebereme detailněji.

Slovo Wipe, které nemusí být všem známé, znamená, že veškeré věci, peníze a jiné komodity, které hráči v průběhy hry získali, budou smazány. V praxi to tedy znamená novou startovní pozici pro všechny hráče. Tento krok byl nutný vzhledem k další novinkám, které budou následovat.

Dalším cizím slovem v tomto updatu je Whitelist. To je list, seznam hráčů, kteří se mohou napojit na server. Již tedy není možnost, že se na server může připojit úplně kdokoliv. Nicméně o zařazení na tento Whitelist může kdokoliv požádat. A to konkrétně za použití Discordu na adrese http://discord.gg/XxTCnFY. Díky tomuto Whitelistu bude zaručena kvalitní hra a minimum hráčů, kteří kazí ostatním hru.

Další podstatnou změnou je předělání ekonomiky serveru. Byly upraveny jednotlivé ceny, výplaty a vše kolem toho. Opět bylo myšleno na kvalitu hry a co nejspravedlivější rozdělení finančních prostředků.

Změnu doznal také systém VIP. Abychom vyhověli požadavkům hráčů, zavedli jsme třetí level VIP s přídomkem Ultra. Díky Ultra VIP budete moci vlastnit více vozidel, na výběr budete mít z více postav, budete moci vlastnit až dvě telefonní čísla a nejvyšší priorita je samozřejmostí. Veškeré podrobnosti se dozvíte zde - http://94.130.55.71/vip_vyhody.php.

Mimo tyto velké změny proběhly také menší, nicméně neméně důležité úpravy. Byla odstraněna všechna závadná vozidla, bossové jednotlivých frakcí mají nyní přehled o aktivitě svých zaměstnanců. Od nynějška jsou všechny firemní sklady přes inventář a byla přidána nová pracovní pozice - prodejce vozidel.

To všechno se odehrálo na našem GTA V Roleplay serveru, jehož IP zní 94.130.55.71:30120.

Pokud naleznete nějaké bugy nebo budete chtít tyto změny okomentovat, můžete využít komentáře pod článkem, GTA V sekci ve foru nebo náš Discord. Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4604x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář