{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nové mapy pro servery CTF

Napsal Whoik dne 05.10.2019 pro sekci CS 1.6
I na sekci Counter Strike 1.6 stále pracujeme a důkazem tomu budiž nové mapy pro servery Capture the Flag. Ty vybral novopečený hlavní admin CS 1.6 sekce Extremer, a proto je kvalita map zaručena.

Náš portál stále prochází menšími nebo většími změnami či aktualizacemi a nejinak je tomu i v tomto případě. Tentokrát se dočkala naše základní sekce Counter Strike 1.6 a její Capture the Flag servery. Ty se dočkaly oživení v podobě nových map a změny rozmístění vlajek na některých mapách, na kterých doucházelo ke zbytečným "overům".

Do maplistu se tak vrací staré dobré klasiky de_mirage a de_aztec a k nim přibyla jedna zcela nová mapa css_cache. K úpravě vlajek došlo na mapách de_italy, de_aztec, de_mirage a de_dust4ever. Jak nové spawny pro vlajky vypadají si můžete prohlédnout přímo na serverech, jejiichž IP najdete ZDE. Nesmíme opomenout ani CTF na Gočku, které funguje na stejné bázi ovšem v novém kabátě.

Pojďte si společně prohlédnout nové mapy a umístění vlajek a přitom se hezky pobavit. Těšíme se na vás na našich CTF serverech!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2181x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář