{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Oficiální Valve CS 1.6 update

Napsal Whoik dne 08.10.2019 pro sekci CS 1.6
Dnešním dnem nám Valve zahlásilo příjemnou novinku. Counter-Strike 1.6 stále není mrtev, stále se na něm pracuje a vylepšuje se. To je samozřejmě dobrá zpráva jak pro nás, tak i pro naše hráče.

Jako z čistého nebe přistál pro Counter-Strike 1.6 nový oficiální update od Valve. Kdekdo by čekal, že tato stařičká hra je již na odchodu do důchodu, ale není tomu tak. Valve stále jeví o csko zájem a o jeho komunitu, a proto vydalo zajímavou aktualizaci, ve které se nechává inspirovat svým mladším bratrem CS:Global Offensive.

Valve ve své aktualizaci provedlo několik nových úprav a několik oprav. Nejzajímavější aktualizace se dočkala tabulka neboli scoreboard. Po vzoru Gočka je nyní možno v tabulce vidět kolik peněz má daný hráč na kontě a navíc také stav hráčových životů. Vše je navíc uzpůsobitelné jak na straně hráče, tak na straně serveru. Nové příkazy do konzole pro hráče zní: scoreboard_showhealth a scoreboard_showmoney. Po obou příkazech musí následovat číslo 0 pro vypnutí nebo 1 pro zapnutí.

Pokud tedy chcete vidět v tabulce peníze, ale ne životy, napíšete do konzole scoreboard_showmoney 1 a kliknete na enter. V případě, že se vám tato možnost nezalíbí, vložíte druhý příkaz scoreboard_showmoney 0 a opět odentrujete.


To však není vše co se týče tabulky. Nově máte možnost si vypnout viditelnost avatarů jednotlivých hráčů. Opět do konzole vložíte tentokrát příkaz scoreboard_showavatars, který zase vypnete pomocí 0 anebo zapnete pomocí 1. To vše by mělo přispět k lepší hratelnosti klasického cska, na jaké jsme všichni zvyklí a stále jej rádi hrajeme.

Opravy se dočkala věc, u které se snad již ani nedalo doufat, že k tomu dojde. Pokud rádi hrajete s brokovnicí, nebo často na gungame, kde se jí nevyhnete, určitě jste zaznamenali bug, kdy dosáhnete 0 nábojů, ale i tak chcete co nejrychleji po dobití začít střílet, jenomže zbraň je v nepoužitelném stavu, kdy se nedobíjí. To je nyní minulostí.

Drobné opravy se dočkala také zbraň UMP a věc, které si asi málokdo všiml, kdy neprůhledný crosshair byl lehce mimo střed obrazovky. To vše by nyní mělo být napraveno a my si tak budeme moci užít hru CS 1.6 zase o něco více.

Děkujeme Valve za toto milé překvapení, Counter-Strike 1.6 stále žije a určitě ještě dlouhou dobu žít bude.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5784x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář