{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhlášení redaktorské soutěže

Napsal TomMyGS dne 14.10.2019 pro sekci GS
Jak jste si mohli všimnout, průběhem minulého a tohoto měsíce probíhala redaktorská soutěž, která měla téma zážitky z prázdnin/léta. Dnes se podíváme na tři výherce, které pečlivě ohodnotíme. Pojďme tedy na to!

Vyhlášení redaktorské soutěže

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Celkově nám bylo zasláno sedmnáct vašich příběhů. Příběhy byly velmi rozmanité, ať už z prostředí "párty", dovolených či různé vtipné history. Vyhodnocení nebylo vůbec lehké, ale doufáme, že jsme vybrali právě ty nejlepší.

 

Určitě Vás napadne otázka, jak jste hodnotili všechny naše historky a příběhy?

- Vybrali jsme pár lidí zde z Gamesites.cz admin týmu. Konkrétně to byl jeden normální administrátor, vedení, redaktor, vedení akademie, hlsa, hla a server administrátor. Ti nám napsali umístění dle jejich názoru, od prvního do třetího místa.

 

Na základě čeho jsme hodnotili?

- Hodnotili jsme na základě mnoha aspektů. Dívali jsme se na styl sepsání textu, nápaditost, jak nám předáváte vaši historku/zážitek a samozřejmě taky na obsah zážitku.

 

Tak ... konečně zde máme vyhlášení. Na prvním místě se umístil člověk, který nás velmi zaujal obsahem svého textu, stylem sepsání a také délkou, není to nikdo jiný než blazenmw, který nám popsal svou cestu Kazachstanem. Na druhém místě se umístil F3N0M3N, který nás zaujal svým příběhem z dovolené (Egypta). A konečně poslední hodnocené místo, třetí, si sebral Yoiy, který nás velmi pobavil svou vtipnou příhodou.

Rozřazení prvního a druhého místa bylo velmi těžké, nakonec rozhodl pouhý jeden bod.

 

Děkujeme Vám za účast v naší soutěži. Výherce poprosíme, aby se ozvali Izmaelovi do PM maximálně do 7 dní od vyhlášení soutěže. Předáme Vám odměny. V případě, že se výherce neozve do dané doby, výhra propadá, případně určíme náhradu (vybereme další třetí místo).

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář