{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hvězda týdne: Gustiksarapatka

Napsal Whoik dne 03.11.2019 pro sekci GS
Poslední říjnový týden se stala věc nevídaná, náš hlavní admin Gustiksarapatka se stal Hvězdou týdne v televizním pořadu na Prima Cool! V článku se podívejte na video, které stálo za jeho jmenováním.

Málokomu se podaří stát se televizní celebritou, no my máme ve svém středu jednoho člověka, kterému se to podařilo. A není jim nikdo jiný, než věhlasný streamer jako víno Gustiksarapatka! Na stanici Prima COOL v pořadu Cool Esport si všimli jeho nebetyčného talentu a dokonalého citu pro okamžik a jmenovali ho hvězdou týdne. Toto označení si nemohl zasloužit nikdo jiný, neboť jeho akce na mapě de_nuke se zapsala nesmazatelně do dějin této překrásné hry, a již se objevily zaběry ostatních hráčů, kteří se pokouší jeho činy napodobit.

Polívčičku si samozřejmě musí přihřát také další účastníci zpomínané akce, která vedla k dramatizaci souboje s předními competitivními hráči. Dokonalé a vždy přesné rady a neutuchající podporu přinesl Gustikovi sám přeborník této hry - Whoik. Dalším parťákem, který ze sebe dokázal vytáhnout maximum a nasbíral pro něj úctihodný dvojciferný počet fragů, byl Erbi. Ženskou lehkost a ladný přístup vložila do hry hráčka, která se vyžívá v situacích, kdy zbyde sama proti několika nepřátelům - Bee. A v neposlední řadě, ač poslední, přispěl svým šarmem a důvtipem do dokonalé hry náš uctíváný Rožko.

Akce hodná titulu Borec na konec neboli frajer na záver je zde: (Zapněte si zvuk)

Děkujeme za podporu všem našich sledovatelům a fanouškům, kteří si vždy rádi zapnou náš stream plný pohody, zábavy a velice přátelského chování na Gustikově Twitchi ZDE. Těšíme se na další vysílání, neboť při každé hře je minimálně jeden moment, který aspiruje na cenu Akce roku.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1991x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář