{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO sekce roste jako víno

Napsal Whoik dne 20.11.2019 pro sekci CS:GO
Naše herní sekce neustále vylepšujeme a zvyšujeme komfort našich hráčů. Stejně je tomu při tomto updatu, který přináší novinky, které vám přinese možnosti, jak se stát mezi ostatními hráči opravdu originální.

Abyste si nemysleli, že titulek článku je přehnaný, prozradím hned na úvod, že bude řeč ne o jedné, ale dokonce o několika významných novinkách, které se již objevily na našich CS:GO serverech. Díky těmto novinkám se budete moci stát na serveru opravdu nepřehlédnutelnými. Jedná se o novinky, které zvýrazní vaši osobnost na serveru a můžete tak vynikat nejen svým skillem, ale také svým stylem.

První novinkou jsou nové ikonky, které bude vidět každý hráč u vašeho nicku v tabulce. V první várce je k dispozici 15 ikonek, díky kterým můžete zazářit na serveru. Ikonky se budou po nějakém čase, který vždy včas upřesníme, obměňovat, proto s pořízením neváhejte. Zároveň budou k dispozici limitované ikony spojené s určitým obdobím (Vánoce, Valentýn, Velikonoce apod.), které však budou v nabídce pouze omezený čas v době akce.

Na výběr je na úvod z patnácti ikonek


Ikonku si můžete pořídit ZDE a máte ji navždy. V případě, že ikonek budete mít více, můžete si je ve hře kdykoliv změnit pomocí menu, které se zjeví při napsání do chatu /ikonky. S ikonkou na serveru budete nejen zářit nad ostatními, ale také vynikat svým osobitám stylem.

Druhou novinkou, díky které se můžete odlišit od ostatních hráčů na serveru, je Nametag. Ten je již dobře známý a zatím jsme jej využívali pouze pro vítěze soutěží nebo adminy či VIP. Nyní vám přinášíme úžasnou možnost mít Nametag také, a dokonce vás nebudeme nijak omezovat ve výběru, neboť si budete moci zvolit jakýkoliv nametag dle vlastního výběru, neboli výroby.

Ikonky i Nametagy budete mít po pořízení na všech našich CS:GO serverech

Je pouze na vás, jak se od ostatních hráčů odlišíte. Jedinými omezeními jsou samozřejmě délka textu v Nametagu, a také nesmí text odporovat určitým etickým standardům. To znamená, že nebudou tolerovány žádné nevhodné výrazy. Nametagů si budete moci pořídit také více a přepínat mezi nimi pomocí menu po napsání /tagy do chatu. Pořídit si je můžete ZDE. A samozřejmě ukázka, kdo by netušil, jak Nametagy v praxi vypadají.

Třetí novinkou, již spuštěnou, jsou ranky výkonnosti. Ranky se vám přiřadí po určité odehrané době v případě Jailbreaku, a po určitém počtu killů (700) na střílecích serverech. Ranky to jsou klasické gočkové, avšak v novém kabátě. Díky nim tak můžete čnít na serveru a prezentovat jimi svou výkonnost. Zanedlouho bude doplněno napsání příkazu /rank do chatu, kde se vám zobrazí vaše podrobné informace.

Zároveň byly na všechny servery přidány nové skiny z aktuální operace. Za vše vděčíme našemu hledači pokladů Trsákovi a zelenému mužíčkovi Yodovi. Věříme, že se vám tyto vychytávky budou líbit a můžete očekávat několik soutěží právě o ikonky nebo nametagy.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2615x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář