{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Megaupdate sekce Team Fortress 2

Napsal Whoik dne 09.11.2019 pro sekci TF 2
Sekce Team Fortress 2 byla na Gamesites vždy trochu v ústraní, nicméně s novými muži přišla nová doba, kdy se na sekci začalo ooravdu něco dít. Servery se dočkaly nového kabátu, stejně jako banlist a VIP systém.

Hra Team Fortress 2 patří již nějakou dobu mezi nejhranější online hry na steamu. Velký boom zažila v době, kdy se stala free hrou, což znamená, že si ji stále každý může stáhnout a hrát zadarmo. My samozřejmě budeme rádi, pokud ji budete hrát na našich serverech, a proto se snažíme pro vás připravit ideální prostředí.

Servery TF2

Historie Team Fortress na našem portále sahá hodně daleko, ale takový update jako teď tady ještě nebyl. Nicméně servery jste si natolik oblíbili, že zůstanou v podobném složení. To znamená budou čtyři, dvě místa zaujmou servery nynější, kterými jsou Orange X4 Only, který však prošel technickou kontrolou, při které bylo opraveno spoustu bugů, a Capture the Flag 2Fort Only. Dalším serverem je navrátivší se Dodgeball a k němu přibyl Orange X3 Only laděný do zábavného kabátu.

Dodgeball (217.11.249.93:27206)

Vybíjená v animované podobě v trochu jiné verzi. Takový je Dodgeball na Team Fortress 2. Každý hráč má postavu Pyra a účelem je zasáhnout protihráče raketou. Protihráč má možnost raketu odpálit zpět, přičemž se zvýší její rychlost. Poslední hráč, který zůstane naživu, je vítězem. Samozřejmostí jsou také speciální VIP výhody, které vám hru dokáží zpříjemnit a okořenit. VIP výhody si můžete přečíst ZDE, stejně jako si VIP rovnou pořídit.

Vypíchněme ale ty nejzajímavější VIP výhody. Za každé zabití a dvě minuty hry dostává VIP hráč 12 bodů. Při zabití nepřítele dostanete 10% z vašich původních životů a hlavně si budete moci z menu vybrat, jakým stylem chcete, aby zabitý protihráč padl po vašem zabití. Můžete ho zmrazit, zapálit nebo pozlatit. To vše díky speciálnímu pluginu Special Ragdolls. Samozřejmostí je rezervovaný slot na server.

Orange X3 Only | RTD a 100% Crits (217.11.249.93:27580)

Tak zní celý název nového serveru, jehož celá hra se odehrává na mapě cp_orange_x3. I když se hraní na jedné mapě může zdát nudné, rozhodně tomu není tak, a už vůbec ne v našem speciální podání. Na serveru je mód Control Point, ve kterém je vaším týmovým cílem zabrat všechny pointy, čili určená místa. Po smrti vás nečeká žádné dlouhé čekání, za pár sekund se totiž oživíte a jste zpět ve hře, ta je totiž vedená stylem týmového Deathmatch.

Zkratka RTD v názvu znamená vychytávku pro hráče aneb Roll the Dice, kdy má každý hráč možnost jednou za 60 sekund napsat do chatu /rtd. Tento příkaz hodí imaginární kostkou se 74 stranama, přičemž každé číslo má přidělen jeden efekt. A právě po zadání onoho příkazu se na vás jeden z efektů projeví, ne všechny však slouží k užitku, proto zacházejte s touto možností obezřetně.

Abychom si název vysvětlili kompletně, 100% Crits znamená prodlouženě Critics, což ve světě TFka znamená kritický zásah. Na serveru tak každá střela je tou kritickou, čímž hra nabírá úžasné tempo a ve spojení s deathmatchem nebudete mít téměř ani chvilku oddychu od pořádné akce.

Banlist

Novým stylovým doplňkem serverů se stává originální banlist, který najdete ZDE, kde budete moci najít seznam potrestaných hráčů a tradičně délku jejich trestu. Vaší úlohou je samozřejmě se v tomto seznamu vůbec neobjevit. A pokud někoho uvidíte pravidla porušovat, je vám k dispozici forum, kam můžete prohřešek nahlásit a administrátoři se už postarají o zbytek.

 

Team Fortress 2 servery:

CTF 2Fort Only - 217.11.249.93:27719
Dodgeball - 217.11.249.93:27206
Orange X3 Only | RTD a Crits - 217.11.249.93:27580
Orange X4 Only - 217.11.249.93:27539

VIP systém

Velkého updatu se dočkala také VIP aktivace, neboť postupně všechny sekce přechází na nový VIP systém a nyní přichází na řadu také Team Fortress 2. Nový VIP systém je jednodušší, přehlednější a nabízí veškeré možné metody, jak si VIP můžete pořídit. VIP výhody jsou vymýšleny tak, aby hráč s VIP nebyl na serveru dominantní, ale pouze měl určité možnosti nebo výhody, které mu zpestří hru. I ty si můžete prohlednout na webu aktivace ZDE.

Snad jsme zmínili vše podstatné a nyní je pouze na vás tyto novinky vyzkoušet na našich Team Fortress 2 serverech. Skvělou práci při updatu odvedli Hlavní administrátor TF 2 sekce Péťa, kterému můžete do PMky na webu psát také poznámky či připomínky k těmto novinkám, a samozřejmě již kultovní postava na Gamesites Yoda. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme příjemnou zábavu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2497x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář