{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites.cz vs. Vánoce

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Vánoce jsou za dveřmi, a tak Vám i my přejeme bohatého Ježíška a hezky prožité svátky. Ve chvílích, kdy se odpoutáte od rozehřátého rodinného krbu, Vás rádi přivítáme na našem portálu, kde jsme i před Vánocema udělali spoustu práce. Právě novinky blízké doby minulé, ale i budoucí Vám představíme v této novince.

Ježíšek už naděloval i na Gamesites, a tak se pojďme podívat, co nám přichystal.

Redakce

Určitě jste již všimli, že nábor na redaktory byl úspěšný a mohli jste tak čítat novinky a recenze od nových pisálků. Rozhodně bych vyzvedl nové recenze, jelikož této sekci se nevěnovalo moc pozornosti v minulosti, kde se dočtete zajímavosti ohledně nově vydaných her anebo přiblížení her starších, které si však i v dnešní době najdou své příznivce.

Díky novým redaktorům se ale můžete dozvídat novinky z námi podporovaných sekcí anebo v blízké budoucnosti přibydou také zprávy z progamingu, které vás vtáhnou do profeionálního světa počítačových her.

Rád bych vás také požádal, abyste nezpomněli zanechat komentáře, ať už pod novinkou nebo recenzí, jelikož jedině tak se redaktor dozví odezvu z řad uživatelů.

Counter Strike 1.6

Na poli serverů této hry jsme se dočkali historické chvíle. V prosinci jsme spustili jubilejní 100. server a potvrdili jsme tak dominantní postavení na československé scéně. Ale mohlo se tak stát pouze díky Vám, jelikož servery jsou stále navštěvované a věříme, že tomu nebude jinak i v roce 2013.

Tím stým serverem byl Furien #7, který navázal na Update, který právě na Furienech proběhl. Ani na čísle 100 jsme se však nezastavili a nyní vám nabízíme hned 108 serverů, kde si můžete užít zábavu.

Nové servery:

Máme ale připravené další novinky. Jednou z nich je již uskutečněný reset Ban Listu, který dává hráčům čistý štít na vánoční svátky a do nového roku. Dáváme tak šanci hráčům, aby se do nového roku zlepšili a mohli tak trávit čas na našich serverech.

Na začátku roku 2013 proběhne také reset statistik, jako je Psychostats, rank apod. Proto máte co dělat, abyste se přes svátky vyšplhali ještě na vrchol.

Na našich serverech se uskutečňuje také spousta soutěží. Ať už to je psychostats soutěž, nebo například nedávno proběhnuvší Top JB Player, díky kterým máte možnost získat báječné ceny a zpříjemnit si tak hraní na serverech. I tyto soutěže budou po novém roce pokračovat, a to ještě v hojnějším počtu.

Team Fortress #2

I TF #2 se dočkal pár updatů, které zpříjemní hru na serverech. Nedávno byly přidány do nabídky nové 2 servery a zároveň s nimi se tato sekce dočkala spuštění VIP výhod, díky kterým si můžete hru vychutnat více, než kdykoliv před tím.

Proto neváhejte a rozhodně navštivte naše servery. Hra je zadarmo k dostání na steamu, takže co víc si přát.

GTA: San Andreas

Vánoční nálada neminula ani naše servery na GTA:SA. Minulý týden jste si mohli zde přečíst co na vás Werigo na serverech přichystal, no co ještě nevíte, je plánované spuštění VIP výhod, díky kterým se do hry opravdu zamilujete.

Minecraft

Soutěže neprobíhají pouze na Csku, ale také na Minecraftu, kde dnešním dnem končí soutěž o originální hru Minecraft.

To však nebyla jediná novinka, která potkala Minecraft sekci. Vánoční čas se projevil i tam, a tak jsme se rozhodli nadělit hned 20% slevu v našem Minecraft marketu.

Ani to není vše, jelikož počet serverů se nám rozrostl o další přírustek. Je jím SkyBlock server, kde můžete dát naplno průchod své fantazii.

Counter Strike: Global Offensive

Mánie nové hry CS:GO se na nás valí ze všech stran, a tak jsme se rozhodli připravit pro vás novou sekci, která se bude věnovat právě tomuto fenoménu.

Pokud ještě nevíte, co si přát pod stromeček, můžete zavítat do steam marketu a pořídit si se slevou právě tuto hru. Podpora CS 1.6 ve světě pomalu uvadá, a tak se velké síly vynaložují právě do této novinky.

My se však tlaku pokoušíme odolat a CS 1.6 bude stále nejvíce podporovanou sekcí, proto se nemusíte bát, že byste o své servery přišli. Ale i my musíme jít s dobou, a tak se chystáme spustit nějaký ten server.

Jeden testovací nám už běží, naleznete ho na IP - 81.0.217.175:27681, ale buďte při hře shovívaví, jelikož se na serveru stále pracuje, zkoušíme nové věci, abychom byli opět nejlepší. Do budoucna se můžete těšit na nové servery, které již pojedou na plné obrátky.

Support

Ani jsme se nenadáli a můžeme hrdě oznámit, že naše support sekce oslavila 1. narozeniny. Support byl od začátku považován jako vstup do neznáma, jelikož žádný jiný portál nic podobného nenabízel, ale pod vedením Lakkyho a CLiera dosáhl nevídaného úspěchu.

Úroveň supportu se stále zvyšuje, znalosti jednotlivých rádců dosahují vysoké kvality a vyřešili již nespočet problémů, za což jim patří velký dík. Věříme, že i druhý rok bude stejně tak úspěšný.

Pokud se chcete i vy zapojit do tohoto projektu, máte možnost, jelikož probíhá nábor, který naleznete zde.

Facebook

Naše stránka na tolik oblíbeném Facebooku dosáhla skvělého úspěchu. Nedávno jsme se dočkali uživatele s pořadovým číslem 15 000, který si zalíbil právě naši FB stránku. Mockrát děkujeme za vaši přízeň a i nadále vám na FB budeme přinášet to nejaktuálnější z GS, ale také různé soutěže či zajímavosti.

GS Poker League

Dnešním dnem bude završen druhý ročník naší pokerové ligy, která se i tentokrát těšila velkému zájmu. Návštěvnost sice nepřekonala ročník minulý, ale i tak věříme, že jste se u stolů s ostatními hráči pobavili.

Dnešní třešnička na dortu je Freeroll o 10 dolarů, kam se kvalifikovalo 30 nejúspěšnějších z uplnyulého ročníku. I v novém roce plánujeme GSPL rozběhnout, proto pokud i vy chcete zažít skvělý pocit z vítězství, rozhodně se přidejte.

Budoucnost

Tu jsem nastínil již v předešlých rozborech, ale pojďme si to shrnout.

Nejvíce se v posledních dnech pracuje na updatech CS 1.6 serverů. Dříve to byly Furieny, teď Call of Duty servery, po zadu nezůstane ani Avatar a další. Proto se můžete těšit no nová skvělá vylepšení, která vám zpříjemní hru na naišch serverech.

Do této práce však vstoupilo nové CS:GO, které je teprve na počátku svých sil a v budoucnu se stane nedílnou součástí našeho portálu.

Příští rok se budeme věnovat také více soutěžím a různým způsobům, jak vám zpříjemnit pobyt na našich serverech, Teamspeaku, či webové stránce. Takže sledujte náš web, kde se vše včas dozvíte

Děkuji za pozornost při čtení této novinky v době vánoční, užijte si svátky a ať pod stromečkem najdete to, co jste si přáli. Za celý portál Gamesites.cz Vám přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář