{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Teamspeak server aktualizován

Napsal Whoik dne 12.11.2019 pro sekci GS
Již nějakou dobu bylo známo, že se chystá předělání našeho teamspeak serveru (ts.gamesites.cz), a právě nyní se toto stává skutečností. Nový teamspeak server nabídne nové možnosti, vychytávky a změnu prostředí.

Stávající Teamspeak 3 server běžel na Gamesites dlouhá léta bez větších zásahů. Nyní však přišel čas na razantní změnu, která z našeho TS udělá ideální prostředí pro trávení volného času a času při hraní her. Na první pohled je patrná změna designu a rozložení jednotlivých sekcí. Ty jsme se však pokusili všechny zachovat, případně je vylepšit.

Běžných návštěvníků se změna tolik nedotkne, jiné to je však pro VIP uživatele a pro majitele ikonek. Jelikož u těchto záležitostí došlo k největším změnám, je potřeba vás s nimi seznámit. Proto dříve než se vrhnete na komentáře nebo do fora, přečtěte si pečlivě tuto novinku, kde snad najdete veškeré odpovědi na vaše otázky.

VIP uživatelé

S přechodem na nový VIP systém je VIP nabízeno na určitý časový úsek. To znamená, že akce VIP navždy končí. Stávající VIP uživatelé obdrží kompenzaci v podobě VIP platného po dobu čtyř měsíců. V případě, že má nyní někdo VIP i eVIP, obdrží k tomu ještě speciální ikonku. Po uplynutí doby dvou měsíců si v případě zájmu můžete VIP výhody prodloužit. K dispozici jsou časové úseky v délce trvání - 1 měsíc, 2 měsíce, 4 měsíce a 6 měsíců.

Výměnu VIP na nový Teamspeak server je nutné provést ručně, proto bude starý TS server zachován. Pro výměnu napíšete někomu z členů vedení, napojíte se na starý TS (****:**) a následně vám bude VIP přehozeno na nový TS server.

Při aktualizaci TS serveru dochází také k úpravám VIP výhod. Novinkou ve VIP výhodách je možnost nahození si skupiny AFK, díky které vám nikdo nemůže na TS psát soukromé zprávy. Z výhod VIP byla naopak vyjmuta možnost vytvoření vlastní roomky, kterou si nově budete moci pořídit za akční cenu 49 Kč / 2 Eura. Tato vytvořená místnost bude navždy. Jedinou výjimkou je, pokud se do této roomky nenapojí nikdo po dobu jednoho měsíce. Pokud bude místnost měsíc nepřetržitě prázdná, vymaže se, aby zbytečně nezabírala místo.

Ikonky

Velkou úpravou prošly také ikonky, které si můžete na TS serveru zakoupit. Většina z nich byla vyřazena z nabídky a nahrazují je nové, lepší, důvtipnější ikonky. Momentálně je k dispozici na novém Teamspeak serveru 46 ikonek, které si můžete pořídit ZDE. V případě, že na starém TS serveru jste měli některou z vyřazených ikonek, bude výměna probíhat stejně jako u VIP. To znamená, že obdržíte jeden kus nové ikonky za jeden kus staré ikonky.

Výherní ikonky bude nahazovat Hlavní pořadatelka soutěží Nataly, proto ji kontaktujte na TS a ona se už o to postará.

Výměnu Ikonek na nový Teamspeak server je nutné provést ručně, proto bude starý TS server zachován. Pro výměnu napíšete někomu z členů vedení, napojíte se na starý TS (****:**) a následně vám bude na nový TS nahozena ikonka dle vlastního výběru. 

Místnosti

Jak již bylo psáno, veškeré místnosti byly vymazány. Pokud jste měli v description něco podstatného, stále máte možnost se napojit na starý TS server a své description získat. Na novém TS serveru jsou tři možnosti pro zisk vlastní místnosti

Místnost k pronájmu - nejlukrativnější nabídka, neboť se místnosti k pronájmu nachází v horní části Teamspeak serveru, díky čemuž nebudete muset svou místnost nikde složitě hledat. V této místnosti budete mít možnost nastavit si vše potřebné. Čili se budete moci cítit jak odoma. Místnost je možné si pronajmout po dobu jednoho měsíce za určenou cenu. Po uplynutí nájemní doby si budete moci podnájem prodloužit, avšak stejnou příležitost získají i další uživatelé.

Vlastní místnost navždy - díky této možnosti si můžete místnost dole na Teamspeaku zakoupit ZDE a místnost v Premium sekci ZDE. Místnost se zruší pouze v případě, že do ní dva měsíce nikdo nevkročí. S roomkou si budete moci dělat co uznáte za vhodné a obdržíte tam práva pro editaci, vyhození nechtěných návštěvníků z místnosti a dokonce zabanování uživatelů (!ban ID) pro svou roomku. Dále máte možnost vytvořit si jednu podroomku a udělit jinému uživateli hodnost spolumajitele s omezenými právy.

Dočasná místnost - v případě, že Teamspeak navštěvujete velice sporadicky, nabízíme také možnost vytvoření vlastní dočasné roomky, která je účinná na jedno použití, neboť ve chvíli, kdy v roomce nezbyde žádný uživatel, se místnost stane minulostí. Umístění dočasných roomek je v úplně spodní části TS serveru.

Pravomoce

Práva jednotlivých uživatelů se všechny vymažou a budou se nahazovat odznovu ručně. V tomto případě však neplatí výměna kus za kus, ale bude na uvážení vedení, kdo jaká práva obdrží. Od tohoto kroku si slibujeme očištění TS serveru od zbytečného neoprávněného zneužívání jednotlivých práv. Samozřejmě vždy je prostor k diskuzi, a proto v případě zájmu o nahození pravomocí kontaktujte vedení portálu.

Teamspeak BOT

Veškeré akce spojené s pořízením VIP, místností nebo ikonek bude nově obsluhovat náš nový kamarád Bot Franta. Díky němu vše bude probíhat plně automaticky. Najdete jej v jeho místnosti úplně nahoře. Při zakoupení jednotlivých věcí mu napíšete soukromou zprávu ve tvaru !aktivace číselný kód (např. !aktivace 123456), a pak již vše necháte na něm. Další potřebné příkazy níže.

Příkazy, které můžete psát do soukromého chatu Botovi:

!pomoc - Vypíše všechny příkazy s jejich popisem
!prikaz - Zobrazí detailní popis daného příkazu (například !prikaz aktivace)
!aktivace váš kód - Aktivuje zadaný kód na váš účet
!afk - Vypne nebo zapne AFK status - pouze pro VIP
!spolumajitel - Nastaví uživateli spolumajitele ve vaší aktuální roomce. Pouze pro majitele roomky
!invisible - skryje všechny uživatele v roomce před ostatními. Pouze pro majitele roomky
!visible - odkryje všechny uživatele v roomce. Pouze pro majitele roomky
!podroomka - Vytvoří podroomku pro tvoji roomku. Pouze pro majitele roomky
!vip - Zobrazí informace o vašem VIP
!cas - Zobrazí váš aktuálně strávený čas na TS
!ban - Zabanuje hráče z tvojí roomky. Pouze pro majitele a spolumajitele roomky
!unban - Odbanuje hráče ve tvojí roomce. Pouze pro majitele a spolumajitele roomky.

Ranky

Nově máte možnost dosáhnout na ranky, které vám budou přidělovány automaticky podle času stráveného na našem Teamspeak serveru. Těchto ranků je celkem 30, přičemž pro dosažení maximální úrovně musíte strávit na TS serveru přes 5 tisíc hodin. Od šestého levelu (nad 200 hodin) se rank navyšuje po každých 200 hodinách. Pro prvního uživatele, který dosáhne maximálního levelu máme samozřejmě připravené překvapení.

Členění Teamspeak serveru

Turnaje & Soutěže - v této sekci úplně nahoře se pořádají pravidelné soutěže na TS serveru, případně jsou zde roomky pro turnaje hrané na serverech. Tuto sekci mají na starosti Paulee, Nataly a Punko a společně s pořadateli soutěží se starají o zábavu na TS serveru, kde můžete také vyhrát různé ceny.

Hudební koutek - jak název napovídá, v této sekci jde hlavně o hudbu. Roomky jsou otevřené veřejnosti, a tak zde každý může poslouchat hudbu při hraní na serverech nebo jen tak. Tři místnosti obsluhují boti hrající non stop hudbu, jsou rozděleny dle žánrů, díky čemuž si snad každý přijde na své. Další dvě místnosti budou obsluhovány našimi DJi, kteří tak mohou prezentovat svůj výběr hudby. Prostor v této sekci je také pro trávení volného času s přáteli a pořádání různých tématických večerů.

Herní zóna - této sekci vévodí místnosti potřebné pro hraní na GTA V serveru, následovány jsou oblíbenými roomkami pro Gathery CS 1.6 a CS:GO. K dispozici jsou také dvě místnosti omezené pro počet pěti hráčů v případě společného hraní se svými kamarády.

GS Apartments - místnosti v této sekci jsou určené k pronájmu a každý, kdo nebude chtít svou roomku hledat někde dole mezi ostatními, má možnost si místnost pronajmout na dobu jednoho měsíce. Provede tak ZDE. Díky pronájmu tak získá uživatel exkluzivní místnost ve vrchní části TS serveru.

Volné místnosti - roomky, do kterých má přistup naprosto každý. Pokud je vás víc a nechcete být rušeni, můžete navštívit Free místnosti s omezeným počtem uživatelů.

Admin sekce - tato sekce slouží pro administrátory portálu Gamesites.cz a v případě potřeby je tak můžete najít zde a případně je kontaktovat.

Premium místnosti - místnosti v této sekci mají jistotu vyššího umístění než klasické roomky. Roomku v této sekci si můžete pořídit ZDE. Dostanete k ní také možnost jedné podroomky a admin práva ve své místnosti.

Soukromé místnosti - permanentní uživatelské místnosti. Místnost v této sekci si můžete zakoupit ZDE. Získáte tak nad roomkou plnou kontrolu. Místnost je navždy, zruší se pouze v případě, že do ní jeden měsíc nikdo nevkročí.

Dočasné místnosti - závěrečná sekce pro dočasné místnosti, které se vymažou při odchodu posledního uživatele z roomky.

-------------------------------------------------------------------------------

STATISTIKY TEAMSPEAKU NALEZNETE ZDE  >> 

kde mimo jiné najdete možnost sledovat teamspeak aniž by jste TS měli nainstalované. To se může hodit například pro mobily na vzdálené sledování co se tam děje. Navštívit vzdalené sledování

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3456x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář