{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dárkobraní 2019 na Jailbreaku

Napsal Whoik dne 01.12.2019 pro sekci CS:GO
Rok se s rokem sešel a my vám opět přinášíme oblíbené Dárkobraní, kde není vaším úkolem nic zajímavějšího, než sbírat dárečky náhodně umístěné na různých mapách. Slouží k tomu speciální volné dny a samozřejmě ti, kteří nasbírají nejvíce dárečků, získají zajímavá ocenění.

Minulý rok jsme zavedli tradici známou pod jménem Dárkobraní a nyní v ní úspěšně pokračujeme. Také v tomto roce půjde o sbírání dárečků během speciálního Volného dne, které budou náhodně umístěny na jednotlivých mapách. Ten, kdo nasbírá do Štědrého dne nejvíce dárečků, se může těšit na speciální ocenění. Odměněni budou také další sběrači v pořadí.

K zapojení se do Dárkobraní není potřeba žádná registrace ani nic podobného. Stačí pouze hrát na našich CS:GO jailbreacích a vychytat ideální čas, kdy se náhodně spustí Volný den. Během tohoto Volného dne máte možnost sbírat dárečky, které jsou umístěny po mapě na různě dostupných místech. Samozřejmě sbíraní dárečků není povinnost a můžete toto kolo využít k odpočinku nebo si zazpívat vánoční písně, které během tohoto kola na serveru hrají.

 

Abyste si mohli zkontrolovat své aktuální dárečkové konto, stačí napsat do chatu /vanoce, kde najdete všechny potřebné sběratleské informace. Kdo bude mít v této statistice na konci dne 24.12. nejvíce Dárečků, získá cenu pro první místo. Celkově odměníme však hned 10 nejpilnějších sběračů, a to takovými cenami:

Jelikož nám na serveru přibyly nové možnosti, jak se můžete odlišit od jiných hráčů, můžete se stát jedinými, kdo bude na všech našich cs:go serverech pobíhat se speciálním nametagem a ikonkou.

Hráč, který nasbírá nejvíce dárečků během Dárkobraní 2019, získá VIP na 6 měsíců, speciální a jedinečnou ježíškovskou ikonku a unikátní nametag před jméno. Tuto ikonku a nametag nebude mít nikdo jiný na serveru, proto budete moci hrdě nosit titul Ježíška 2019.

Pro sběrače, kteří se v počtu nasbíraných dárečků umístí na druhém až pátém místě, máme připraveno VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa, kterou opět nebude možnost nijak jinak získat, a také speciální unikátní Nametag před jméno. Ti z vás, kdo se umístí ve sběru na šestém až desátém místě, se mohou těšit na cenu útěchy v podobě VIP na dva měsíce.

Soutěž je opravdu dlouhá, a proto nezoufejte, pokud se vám nepodaří hned na začátku nasbírat více dárečků, můžete to kdykoliv v pozdější fázi dohnat.

Abyste měli v průběhu Dárkobraní alespoň malou představu o tom, kolik dárečků má aktuální leader ve sběru, jednou za čas budeme o stavech dárečků informovat na naší Facebook stránce nebo Instagramu, proto nás pozorně sledujte. Vyhlášení vítězů proběhne v novince, která spatří světlo světa co nejdříve po Vánocích. Sběru zdar!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1683x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář