{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dárkobraní 2019 zná své vítěze

Napsal Whoik dne 25.12.2019 pro sekci CS:GO
Druhý ročník Dárkobraní na CS:GO Jailbreaku je za námi a my se tak můžeme podívat na výsledky tohoto boje o to, kdo nasbírá během adventního času nejvíce dárečků na našich JB serverech.

Druhý ročník akce s názvem Dárkobraní můžeme považovat za ukončený a nám tedy nezbývá než vyhlásit vítěze naší soutěže. Pro dosud neznalé, Dárkobraní je akce, kdy hráči od začátku prosince do Štědrého dne mohou na Jailbreak serverech v sekci CS:GO sbírat ve speciálních Volných dnech dárečky, které jsou různě umístěny po mapě, a ten, kdo jich nasbírá za tu dobu nejvíce, se stane vítězem. Nicméně ceny jsou zaručeny hned pro 10 nejlepších sběračů.

Konkrétně jsme ceny představili v předešlém článku:

Hráč, který nasbírá nejvíce dárečků během Dárkobraní 2019, získá VIP na 6 měsíců, speciální a jedinečnou ježíškovskou ikonku a unikátní nametag před jméno. Tuto ikonku a nametag nebude mít nikdo jiný na serveru, proto budete moci hrdě nosit titul Ježíška 2019.

Pro sběrače, kteří se v počtu nasbíraných dárečků umístí na druhém až pátém místě, máme připraveno VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa, kterou opět nebude možnost nijak jinak získat, a také speciální unikátní Nametag před jméno. Ti z vás, kdo se umístí ve sběru na šestém až desátém místě, se mohou těšit na cenu útěchy v podobě VIP na dva měsíce.

Pojďme tedy k vyhlášení samotných výsledků:

Vítěz letošního Dárkobraní stanovil nový rekord v počtu nasbíraných dárečků, neboť dokázal nasbírat neuvěřitelných 1689 dárků! A tím nejpilnějším sběračem nebyl nikdo jiný, než-

GuHHH666
(1689)

Další v pořadí získavají VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa a unikátní Nametag před jméno:

2. Pán Sawo (612)
3. шαı? ^_^ (čᴛɪ ωᴇᴊ) (533)
4. † xøxµñêk † [Иван] (499)
5. vánoční lékař zla♥ (362)

A VIP na 2 měsíce získavají:

6. rezident (349)
7. frayer♡ ザけ俺 (324)
8. Párek (282)
9. Zdar jak sviń!!! (254)
10. White_Fang (251)

Ceny budou v pátek nahozeny všem výhercům.

Kdo se nedostal mezi nejpečlivější sběrače, nemusíte smutnit, speciální ikonky a nametagy si může každý pořídit ZDE. A ten, kdo si bude chtít příště zasoutěžit, nemusí čekat na další Vánoce, protože už zanedlouho nás na Velikonoce čeká podobná akce s názvem Hody, Hody, Doprovody. Gratulujeme všem vítězům a děkujeme za účast všem hráčům.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2411x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář