{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Basebuilder vítá nový Fast server

Napsal Whoik dne 08.02.2020 pro sekci CS 1.6
Basebuilder prožívá skvělé časy, a proto vám přinášíme další server tohoto módu. Bude však trochu odlišnější než klasický Basebuilder. Na své si přijdou i hráči, kteří na basebuilderu neradi tráví spoustu času.

Nový Basebuilder navazuje na nynější velice oblíbený server tohoto módu, přičemž přináší několik podstatných změn, které hru výrazně zpestří. Pro ty, kdo zatím Basebuilderu na chuť nepřišli, se tak naskýtá nová příležitost. Basebuilder je mód, který spojuje hru zombie a hráčovy architektonické schopnosti, jelikož jste to vy, kdo si staví proti zombíkům úkryt.

Pojďme si tedy představit novinky, díky kterým je nový server odlišný od toho stávajícího. Základním cílem je hru zrychlit, aby byl server vhodný pro hráče, kteří nemají pravidelně dostatek času. Základní způsob hry je však stejný jako na našem tradičním Basebuilder serveru. 

Tou největší změnou je resetování statů po jedné celé mapě. Mapa zde trvá 64 minut, čili máte dostatek času se dostat na co nejvyšší úroveň. Ten hráč, který dosáhne maximální úrovně si připíše do statistik jednu vyhranou hru. Přičemž od počtu vyhraných her se odvíjí jeho glow. Takže bude zřetelně poznat, kdo na serveru vládne.

IP nového Basebuilder Fast serveru: 81.0.217.179:27515
IP ostatních CS 1.6 serverů: www.gamesites.cz/servery

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2231x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář