{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rozhovor s TheRohlikarem

Napsal Alfondra dne 10.02.2020 pro sekci GS
Další ze série rozhovorů s členy admin-teamu. Tentokrát jsme si na paškál vzali člověka, který má na starost GTA V sekci. Velikou změnou, je dozajista to, že tento rozhovor je formou podcastu a ne v klasické psané podobě. Doufám, že se Vám rozhovor s dnešním hostem bude líbit a určitě nám také napište, koho by jsme měli vyzpovídat příště. Příjemný poslech.

Krásné ráno, odpoledne nebo večer. Hlásíme se Vám opět po necelých dvou měsících s dalším rozhovorem. V dnešním díle vyzpovídáme Rohlíkáře, který má v tuto chvíli pod palcem sekci GTA V. Kromě toho, že nám Rohlíkář řekne něco o sobě, tak nám poodhalí i nějaké zákulisní zajímavosti. Součástí rozhovoru je i téma budoucnosti GTA V sekce a sposta dalších zajímavých témat. Novinkou je, že rozhovor není v klasické psané podobě, ale najdete ho na našem Youtube kanálu ve formě podcastu. Benefitem je určitě to, že rozhovor si můžete jednoduše pustit na pozadí a vařit u toho třeba večeři.

Mně nezbývá nic jiného než Vám popřát příjemný poslech a určitě nám dejte vědět, jestli jste raději pro psanou formu rozhovorů nebo se Vám nový koncept líbí.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář