{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Spousta nových serverů pro CS:GO

Napsal Whoik dne 07.05.2020 pro sekci CS:GO
Dnešním dnem spouštíme nové servery pro sekci CS:GO, kde budou kompletně nové módy. Nejedná se tedy o žádné duplikování stávajících serverů. nýbrž o zcela nové záležitosti. Některé ze serverů zde již na Gamesites byly, avšak nyní přichází v nové, dokonalejší, úpravě.

Hned na úvod uvedeme na pravou míru slůvko "spoustu" z titulku, neboť nových serverů je opravdu více, a to konkrétně tři. Na těchto nových Counter-Strike: Global Offensive serverech se setkáte s módy, které jsou mezi hráči oblíbené, avšak na Gamesites se na ně aktuálně zatím nedostalo. Nyní vše napravujeme a vypouštíme do boje zcela nové, jedinečné CS:GO servery. Na své si přijdou hlavně fanoušci skákání nebo surfování.

Prvním novým serverem, je server Minigames. Na tomto serveru bojujete s ostatními hráči ve dvou různých variantách. Buď se jedná o mapu Multigames, kde musíte překonat své soupeře v různých atrakcích, anebo Course mapu, kde je vaším hlavním cílem být v cíli dříve než kdokoliv jiný. Víme, že některé course mapy mohou být obtížnější a po čase nudné, proto jsme přidali možnost checkpointů. Každý hráč má možnost využití 5 checkpointů, VIP jich může využít až 8. Na tomto serveru je hra svižná a velice zábavná, proto neváhejte a vyzkoušejte jej.

Druhým nově přidaným serverem je Bunny Hop (Bhop). Jistě každý tuší, o co se jedná. Ano, je to hopsací server, kde je vaším úkolem co nejrychleji proskákat mapu, aniž byste strávili na podlaze delší čas, než je nutno pro překonání jednotlivých bloků. Na serveru se setkáte převážně s mapami Tier 1-3, což značí lehčí úroveň, avšak pro zkušenější hráče je v možnosti volby také pár obtíženějších map.

Do třetice máme dobrou zprávu pro fanoušky surfu, kteří budou moci prokázat svůj skill na novém serveru Surf RPG, který přináší drobnou změnu oproti nynějšímu Surf Combatu. Na novém RPG serveru si totiž můžete svou postavu vylepšovat pomocí nasbíraných XP. Čím jste ve hře lepší, tím vám bude přiskakovat více XP, a tím bude vaše postava kvalitnější.

IP nových serverů:

Minigames: 82.208.17.49:27175
Bhop: 82.208.17.101:27240
Surf RPG: 82.208.17.49:27774

My se samozřejmě těšíme na vaši návštěvu na všech výše zmíněných serverech, a v případě, že byste měli připomínky, či komentáře nejen k těmto serverům, využijte příslušné sekce na foru nebo přímo komentářů zde pod novinkou.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1965x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář