{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GTA V zdarma na Epic Store

Napsal Whoik dne 15.05.2020 pro sekci
Od včerejšího dne po celý týden nabízí Epic Store zdarma ke stažení hru GTA V. Díky originální hře si můžete zahrát také onine na našem jedinečném GTA FiveM Roleplay serveru. Proto není na co čekat, stahujte a hrajte.

Epic Store se rozhodl potěšit své fanoušky touto bombou, která může dopadnout také do vašeho počítače. A to zcela zdarma. GTA V má aktuálně na steamu cenovku 29.99€, vy však tuto hru můžete mít kompletně free na Epic Store. Jedinou podmínkou je registrace na jejich herní síti, která zabere minutku, stažení klienta, a pak je již jen na vás, jak často a jak dlouho budete Grand Theft Auto V hrát. Po kliknutí na řádek níže se vám otevře oficiální Epic Store stránka se hrou GTA V. Vpravo nahoře se musíte zaregistrovat, pak již stačí kliknout na zelené políčko GET.

Stáhnout hru GTA V na Epic Store

My budeme samozřejmě nejraději, pokud této šance využijete a navštívíte náš jedinečný GTA FiveM Roleplay server, který byl na začátku tohoto měsíce spuštěn a dle ohlasů se jedná opravdu o jeden z nejlepších serverů na československé scéně, ne-li úplně nejlepší. Posoudit to budete moci díky této akci i vy. Stačí se prodrat na white list, a budete se moci ponořit do zcela nového života v roli své originální postavy. Více o tomto serveru jsme psali zde.

I přes původní zprávy, kdy komunikace na našem serveru měla probíhat přímo ve hře, došlo ke změně. Ta však není nikterak na obtíž, jelikož komunikace nyní probíhá přes náš Teamspeak server. A právě i díky tomuto provedení dozanl náš TS server (ts.gamesites.cz) změny v počtu slotů. Těch je momentálně 1024, tak se nemusíte již obávat, že by se na vás nedostalo. Můžete tak pozvat také své kamarády, pořídit si nějakou tu ikonku nebo vlastní místnost, a to přímo zde. Těšíme se na vaši návštěvu jak na Teamspeak serveru, tak i na GTA Fivem Roleplay serveru.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3511x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář